• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2024

10:31

Milica Đurđević najavila novi potez Zavetnika: Podnećemo krivične prijave protiv Ane Lalić i Aide Ćorović! (VIDEO)

Informer

Live TV

Milica Đurđević najavila novi potez Zavetnika: Podnećemo krivične prijave protiv Ane Lalić i Aide Ćorović! (VIDEO)

Podeli vest

Sve što je pripadalo Srbima, pre dvadeset godina pogođeno je tačno u srce. Gošća "Info jutra" bila je Milica Đurđević Stamenkovski, iz stranke Zavetnici koja je govorila o pogromu i o stradanjima Srba na KiM pre dvadeset godina, ali i danas.

Milica Đurđević Stamenkovski iz stranke Zavetnici rekla je da je 17. mart 2004. godine bio dan kada su goreli vekovi!

Foto: Pedja Milosavljević

Milica Đurđević Stamenkovski

-Nema dileme da ono što se dogodilo ima elemente genocida. Oni su to nasilje i etničko čišćenje pripremali mesecima unazad. Sastanak na na kome su prisustvovali Holbruk, Bil Klinton, Klark održan je nekoliko meseci ranije. Oni su međunarodnoj zajednici slali poruku da što pre treba da se proglasi nezavisno Kosovo kako bi se smirile tenzije. Oni su odmah optužili Srbe za davljenje tri dečaka u Ibru. Naravno, nije bilo ni govora o tome. Oni nisu imali nikakve dokaze, ali za njih su Srbi uvek krivci- rekla je Milica Đurić Stamenkovski.

Ona je rekla da je najveći utisak i najjača poruka koju svi treba da pošaljemo ta da nam nisu iščupali korene, nu nam iščupali srca i nisu kosovski zavet uspeli da izbrišu iz našeg genetskog koda.

-Dokle god sanjamo slobodu, niko nama Kosovo i Metohiju ne može da otme. Ovaj dan treba da bude opomena onima koji misle da Srbija može opstati bez Kosova i Metohije. 19. 000 pripadnika KFORA  bilo je toga dana tamo. Ništa nisu uradili. Vadili su kosti iz grobova. Za to vreme Hašim Tači je spremao pošetu Vašington. Tri dana kasnije pojavio se u Institutu za mir. Tu je izjavio da Kosovo nikada nije bilo srpsko. Oni su te teroriste unapredili u političare. To je rukopis tog zapadnog sveta koji je radio na projektu velike Albanije- rekla je Milica Đurić Stamenkovski.

Govoreći o antisrpskom festivalu mržnje u Dubrovniku, šefica Zavetnika najavila je krivične prijave protiv tajkunske novinarke Ane Lalić i ovekovečene srbomrziteljke Aide Ćorović.

-Pravni tim Zavetnika na tome uveliko radi. Podnećemo krivične prijave! Oni koriste tu oprobanu metodologiju da se jedna država slabi napadima na predsednika. Ključnim problemom proglašava se lider države. To su recepti koje ne menjaju. Ne možete da primate novac iz inostranstva, a da se bavite politikom u Srbiji. Tragovi novca govore mnogo više od onog što oni govore- rekla je Milica Đurđević Stamenkovski.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija