• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2024

21:59

Putin pokreće novu operaciju?! Ukrajinci na ivici sloma, ruske snage seku dotok NATO oružja! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Putin pokreće novu operaciju?! Ukrajinci na ivici sloma, ruske snage seku dotok NATO oružja! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj Info večeri o specijalnoj operaciji u Ukrajini, ali i o licemerju Zapada prema Rusiji, govorili su pukovnik specijalnih jedinica u penziji Srbobran Radić, Karlo Dulović, bivši obaveštajac i naučni savetnik dr Dragan Petrović.

Pukovnik specijalnih jedinica u penziji Srbobran Radić, kaže da je američki avion vršio osmatranja na našoj teritoriji, ali i da ruske snage žele da spreče NATO u Ukrajini da napravi priliv oružja toj zemlji.

- Iznad Raške oblasti je leteo izviđački američki avion i on je prikupljao podatke, to su ekskluzivni podaci koje posedujem. Amerikancima je cilj da osmotre gde su radarske jedinice i naše vojne jedinice. Ruske snage žele da izoluju zone i da se napravi tampon zona, ali i da se napravi svojevrstan koridor da se spreči priliv NATO trupa i NATO tehnologije ka ukrajinskim snagama. Rusi su napravili taktiku tako da se ukrajinska vojska dovede do toga da se potpuno preda - tvrdio je Radić.

Foto: Informer.rs/printscreen

Srbobran Radić

 

Karlo Dulović, bivši obaveštajac, ističe da kontraofanziva više neće biti, jer nema više resursa ni na Zapadu ni u Ukrajini, kao i da su NATO snage već u Ukrajini.

- Ukrajina je izgubila ogroman broj ljudstva i tehnike i sada Zapad forsira tampon zonu između Rusije i Ukrajine. Kontraofanziva više neće biti, jer nema više resursa ni na Zapadu ni u Ukrajini. Francuske, nemačke i američke snage su već u Ukrajini i sada Zapad sprema nov kontigent vojnika. Zapad ima mnogo kampova koje koristi za obučavanje Ukrajinaca, a Britanci su direktno umešani u sukob. Namesnik iz NATO pakta će doći da komanduje ukrajinskom vojskom, koja je za Zapad topovsko meso - rekao je Dulović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Karlo Dulović i Dragan Petrović

 

Naučni savetnik dr Dragan Petrović navodi da duboka država i politika NATO-a ima podršku nekih evropskih država, kao i da Rusija polako bez žurbe ima prevlast u Ukrajini.

- Zapadni mediji naduvavaju priče iz Ukrajine, a poznato je da su Rusi i Srbi prijateljski narod. Rusija je nesrazmerno jača i Rusija polako bez žurbe ima prevlast i odvija se na način na koji Rusija želi. Duboka država i politika NATO-a ima podršku nekih evropskih država, a to je ekstremna grupa koja je promenila političku situaciju u Ukrajini i gurnula Ukrajinu u rat. Rusi će uzeti svu ruskojezičnu teritoriju, ali pre toga će NATO svim silama krenuti na Rusiju - kazao je Petrović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija