• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2024

12:57

Ne postoji savršen zločin! Forenzičar o ubistvu male Danke: Frapantno mi je to što su je ugušili umesto da joj pomognu! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Ne postoji savršen zločin! Forenzičar o ubistvu male Danke: Frapantno mi je to što su je ugušili umesto da joj pomognu! (VIDEO)

Podeli vest

Forenzičar Časlav Ristić komentarisao je ubistvo Danke Ilić (2) i pokušaj ubica da sakriju ovaj monstruozan zločin. On je svoje mišljenje izneo u emisiji "Info jutro" na Informer TV.

Ristić upozorava da savršen zločin ne postoji i da se tragovi zlodela ne mogu sakriti.

- Nakon trećeg, četvrtog dana, kada se policija vratila da ponovo čisti deponije meni je bilo jasno da je ona ubijena i tu negde bačena. Policija je sve dobro uradila. Ovo je monstruozno delo. Za mene je frapantno to što su je oni ugušili nakon što su je udarili automobilom. Oni su se uplašili i iz jednog nehatnog dela prešli u teško ubistvo, a zatim u još jedno krivično delo jer su pokušali da sakriju to što su uradili. Radio sam na mnogo uviđaja gde su izvršioci pokušavali da sakriju tragove, međutim, ne postoji savršen zločin. Tragove krvi u autu možete da perete koliko hoćete, ali kada forenzičari dođu i naprskaju, izuzetno se vide. Zločin ne može da se prikrije - navodi Ristić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija