• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2024

22:28

Đilasova opozicija raspala se dok trepneš! Jedino što ih je okupljalo bila je mržnja protiv predsednika Vučića! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Đilasova opozicija raspala se dok trepneš! Jedino što ih je okupljalo bila je mržnja protiv predsednika Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Objedinjavanje izbora ispostavilo se kao najveći kamen spoticanja za Đilasovu opoziciju. Deo opozicije odlučio je da napusti Đilasa i oformi samostalnu koaliciju. Gosti "Info večeri" koji su govorili na ovu temu bili su analitičar Stevica Deđanski i poslanik SNS-a Zoran Babić.

Analitičar Stevica Deđanski rekao je da je samo bilo pitanje trenutka kada će se opozicija raspasti.

-Mene čudi da su toliko i opstali na jednoj temi, a to je mržnja prema Vučiću. Ovi su tražili da sami sebe osudimo za Srebrenicu, a drugi neće. Totalno vlada jedna katastrofa koja se objedinjavala samo oko jedne teme. Od 1997. do 2012. ste bili na vlasti. Objašnjavaš šta ćeš da radiš i napadaš političke protivnike za njihove mane. Ali to ne može da bude sve. Onda govoriš šta ćeš ti da uradiš. Oni bi se potukli ko će da bude direktor Ade Ciganlije. I dalje ne nude ništa. Ovi oko Đilasa su puni novca i njima i ne treba da se bave politikom. Oni misle da su elita, a da smo mi svi kako god da nas zovu i da njima pripada vlast. Onda ih narod neće jer niko ne misli o njima da su iznad- rekao je Stevica Deđanski.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stevica Deđanski

On je kometarisao stavove Lutovca i Miloša Jovanovića.

-Mislio sam da posle Koštunice neće biti nikoga ko ne zna šta će sa sobom, a onda se pojavio Lutovac. On nema stav ni prema onome što se njega tiče. On je zalutao u politiku i hoće da vodi državu. Ovi koji idu na izbore tražiće da ovi koji idu na bojkot podrže njih. Rekao bih da je snaga više na Đilasovoj strani. Miloš Jovanović nametnuo je jedno vreme priču kako je on nacionalna opozicija. Deo glasova je dobijao zbog toga. Pokazalo se da to dobro radi. Sad je došao na fabrička podržavanja. On je prešao na stranu na kojoj je zapravo uvek bio iako priča drugačije- rekao je Deđanski.

Zoran Babić, poslanik SNS-a komentarisao je da nismo gledali sudar Titana, već više sudar Titanika.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zoran Babić

-Ja bih rekao da je sinoć bio sudar Titanika, a  rezultat im je bio potpuno potonuće. Ono što je i predsednik Vučić najavljivao je da apsolutno izađemo u susret svim tim zahtevima. Međutim, mi vidimo da su ti zahtevi bili samo forme radi. Nebitno je koliko su oni jedinstveni sada, šta mislite kako bi se ponašali sutra u vršenju vlasti? Siguran sam da građani imaju veliku ogorčenost i veliko razočarenje- rekao je Babić.

On je komentarisao da je, do 2012, do kada je SNS bio u opoziciji, situacija bila sasvim drugačija.

-U vreme kada je SNS bila u opoziciji, bili smo najznačajniji opozicioni faktor i nije nam padalo na pamet da bilo šta što se tiče Kosova i Metohije ne izglasamo; uvek smo glasali za sve dokumente. To je bila tačka spajanja- naveo je Zoran Babić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vašington javno kritikuje Izrael, a onda ih štiti od svih zemalja iz okruženja! Netanijahu ovo doživljava kao vrhunac svoje političke karijere! (VIDEO)
Live TV

Vašington javno kritikuje Izrael, a onda ih štiti od svih zemalja iz okruženja! Netanijahu ovo doživljava kao vrhunac svoje političke karijere! (VIDEO)

Netanijahu kao da se zarekao da ovaj rat ne želi da završi ni po koju cenu. Vodi bitku za Gazu do poslednjeg palestinca. Vodi rat i u Iranu. Kako trenutno deluje situacija u Gazi? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Savo Stambolić iz Centra za društvenu stabilnost i pukovnik Mirčeta Jokanović. U emisiju se putem vajber uključenja javio i politikolog Vladimir Vidić koji je komentarisao kakav je stav Nemačke prema ratovima u Gazi i Ukrajini.

21.04.2024

20:03

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija