• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.05.2024

10:03

Srbija se kao Feniks diže iz pepela! Naša muka je u tome što živimo na prostoru kojem svi hoće da vladaju! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Srbija se kao Feniks diže iz pepela! Naša muka je u tome što živimo na prostoru kojem svi hoće da vladaju! (VIDEO)

Podeli vest

Naš narod je poslednjh decenija pretrpeo paljenja, uništavanja, ubistva, a u Međunarodnoj zajednici za naše tragedije nema razumevanja. Još od Kosovskog boja, pa sve do danas, pokušavali su da nas satru. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Branislav Ivković iz Glavnog odbora SNS-a.

Banislav Ivković, Glavni odbor SNS-a rekao je da je za Srbiju najvažniji narod i da su za njega Srbi slični Hristu.

Foto: Masha Bandjur

Branislav Ivković

-Svi su pokušali da nas unište, a mi se vraćamo iz pepela. Srpski narod je imao prikaz lažne istorije. Istina je sledeća: nas su lagali da su Sloveni došli na Balkan. Nama pripada vinčanska kultura. Nama pripada sve ono što je bilo pre Hrista i posle Hrista. Vaskrs je. Hrista su razapeli, ali on je vaskrsnuo i doneo radost životu. Mi smo nanovo nastali, nanovo stvarali i opstali sve do fašističke agresije NATO-a. Moramo da imamo taj iskonski nagon borbe da opstanemo. Život je borba i važno je koliko opstajete, veerujete u sebe i budete optimista. Kad je čovek pesimista nema nikakve šanse- rekao je Ivković.

On je istakao da naša snaga leži u patrijarhalnom vaspitanju.

-Naša deca odrastaju da poštuju starije. Ja imam sreću da takve mlade ljude susrećem. Moramo to sačuvati. Ta patrijarhalna porodica daje snagu našem društvu. Na udarima smo velikim. Stalno se išlo ka tome da se razjedini korpus srpskog naroda. Ja nisam nacionalista, gledao sam uvek kakav je ko čovek. Sveti Sava je rekao da je Srbija zapad istoka i istok zapada i to je naša muka. Mi se nalazimo na prostoru Evropa-Azija i tim prostorom svi hoće da vladaju. Naša muka su strane službe i interesi drugih na prostorima gde živi srpski narod. Srbija je veoma bogata zemlja resursima. Naša muka je podneblje na kom smo nastali- rekao je Ivković.

On je komentarisao i situaciju sa lažnim premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem. Po njegovom mišljenju, on nije zdravčovek.

-Aljbin Kurti je umnobolnik. Ali on je lutka. Iza njega stoje sve zemlje KVINTE. Udaraju nas zato što smo svoji na svome i ne damo svoje. Oni hoće da nas podjarme i da donesu svoje vrednosti. Mi vredimo i zato smo na udaru. Ali moramo i izdajice u našim redovima da prepoznamo- rekao je Ivković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija