• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2024

10:15

Crna Gora je neprijateljska država Srbiji! Vojislav Šešelj: Dinka Gruhonjića planiraju za gradonačelnika Novog Sada! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Crna Gora je neprijateljska država Srbiji! Vojislav Šešelj: Dinka Gruhonjića planiraju za gradonačelnika Novog Sada! (VIDEO)

Podeli vest

Crna Gora planira da glasa za Rezoluciju o Srebrenici. Dinko Gruhonjić ponovo se predstavljao kao Dinko Šakić. O najaktuelnijim temama u poslednjih mesec dana govorio je u "Info jutru" prof. dr Vojislav Šešelj, predsednik SRS.

Prof. dr Vojislav Šešelj, predsednik SRS-a rekao je da Crna Gora trenutno ima predsednika i premijera koji zaslužuju svaki ljudski prezir.

-Spajić je izgleda gori od Milatovića i on će svaki ugled crnogorske države da upropasti. Oni moraju pod hitno njega da smene. Ovo je prava izdaja. Najveća izdaja je Milo Đukanović, a Milatović i Spajić idu njegovim stopama iako se ne podnose. Mislim da Crna Gora ne može to još dugo da trpi, ali ko zna... Trpeli su Mila  Đukanovića više od 30 godina. Ono što su nekada bili Turci, to su danas zapadne sile. Ništa se tu suštinski nije promenilo. Crna Gora je neprijateljska država Srbiji sve dok traje ovaj režim. Sve dok Crna Gora priznaje Kosovo, ona je nama neprijateljska država i tako treba prema njoj da se odnosimo. Neprijateljstvo će trajati sve dok Crna Gora ne opozove priznavanje nezavisnog Kosova. Koji prijateljski, bratski odnosi? To ne postoji. Od svih Srba ja najviše cenim crnogorske i kosovske Srbe. Njima je najteže. Oni su pod antisrspskim režimom- rekao je Šešelj.

Foto: Pedja Milosavljević

Vojislav Šešelj

On je govorio i o Dinku Gruhonjiću koji se, slučajno ili ne, ponovo izjašnjavao kao Dinko Šakić.

-Što se tiče Dinka Gruhonjića, u ovoj prozapadnoj opoziciji u NS  ima Đilasovih sledbenika i sledbenika Miloša Jovanovića, ali i Čankovih sledbenika. Oni se ne usuđuju da javno kažu da planiraju Dinka Gruhonjića za novog gradonačelnika  Novog Sada. Treba tako žestoko da ih pobedimo da im ne padne na pamet da se bave politikom. Dinko Gruhonjić bi trebalo da bude u zatvoru; šta radi naša policija? Javna tajna u Novom Sadu je da planiraju Gruhonjića za gradonačelnika. Među njima se razgovara o tome da bi on bio najpogodniji, jer nemaju koga. On pošto je toliko izvikan treba da bude koplje u oku srpskom narodu- rekao je Šešelj.

On je komentarisao i trenutnu političku situaciju u našoj zemlji istakavši da je Đilas gotov i da više nema nikakvu podršku.

-On nema potrebe da ode dokle god je poslanik u Narodnoj skupštini, ali nema više šansi. Izgubio je sve. Gledao sam Skupštinu kad je Vlada formirana. Milica Đurđević Stamenkovski se vratila na pravi put. Ona jeste skrenula s puta i pravila probleme, ali je shvatila, progledala. Ja trenutno nemam ništa protiv nje. Svako može da pogreši. Retki su oni koji nikad ne greše. Svako može da pogreši, ali svakome se može oprostiti greška ako se vrati na pravi put. Milica je počela kao patriota u našoj stranci, pa je imala incident sa nekom devojkom. Ja je ne bih izbacivao. Onda je ona formirala Zavetnike i postupala je patriotski- rekao je Vojislav Šešelj.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17