• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2024

10:03

Vučinić opleo po Spajićevim pulenima: Crnogorski zvaničnici su zabili glavu u pesak da bi ispoštovali svoje nalogodavce! (VIDEO)

Informer

Live TV

Vučinić opleo po Spajićevim pulenima: Crnogorski zvaničnici su zabili glavu u pesak da bi ispoštovali svoje nalogodavce! (VIDEO)

Podeli vest

Činjenicu da je politika Crne Gore svedena na servisiranje interesa Zapadnih hegemona, analizirali su gosti Info jutra, analitičar Milan Stevanović Piksel i predsednik Radničke partije CG Maksim Vučinić.

Analitičar Milan Stevanović Piksel ukazao je na to da se sramna rezolucija koristi kao kazna Srbiji što je jedina evropska zemlja koja je otvoreno pružila podršku Srbiji.

- Evropa je pobedila na ekonomskoj, a ne nacionalnoj karti, fiksirali su kolike će plate biti i smanjili su radno vreme. Vi kada prvi put učestvujete u izbornom procesu imate deo biračkog tela koji automatski glasa za vas što Đukanović i DPS više nemaju. Ova rezolucija koja je uređena služi i kao kazna što smo jedina evropska država koja je otvoreno uz Rusiju, a Nemci su vrlo rano zaboravili da su Rusi do pred 30 godina bili u Berlinu dok se nisu povukli, a američka vojska i baza su im ostale. Mi stariji koji smo živeli u istoj državi želeli bi da smo ostali jedinstveni, jer smo zajedno jači i imali bi veće tržište i izlaz na more - rekao je Piksel.

Foto: informer/printscreen

 

Predsednik Radničke partije CG Maksim Vučinić objasnio je da se politika Jakova Milatovića ne razlikuje od politike Mila Đukanovića i da je propustio priliku da bude predsednik suverene zemlje.

- Diplomatija Crne Gore je svedena na servisnu politiku u korist Zapada. Ova rezolucija je podelila čitav svet gde je Crna Gora makar mogla biti uzdržana. Vlada Milojka Spajića je mogla bar malo empatije da pokaže prema srpskom narodu u CG koji je odgovoran za to što je došlo do političkih promena. Jakov Milatović bi mogao biti predsednik suverene države, međutim njegova politika ne razlikuje se od politike Mila Đukanovića za šta ga narod nije birao. Mislim da oni građani koji su od predsednika očekivali više su razočarani, a crnogorski zvaničnici su zabili glavu u pesak kako ispoštovali svoje nalogodavce i izbegli neku političku štetu. Uspeli smo da napravimo koaliciju bez DPS-a a izlazak Radničke partije značio bi pad vlade ili povratak DPS-a - rekao je Vučinić.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić je opoziciji za sve kriv! Brnabić: Ne prestaju sa dehumanizacijom porodice predsednika Srbije!
Politika

Vučić je opoziciji za sve kriv! Brnabić: Ne prestaju sa dehumanizacijom porodice predsednika Srbije!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je opozicija još jednom iskoristila tragičan događaj kako bi se obračunala sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i njegovog porodicom. Ona je gostujući u Jutarnjem programu televizije “Happy” rekla da predsednik Demokratska stranke Zoran Lutovac poziva na nasilje protiv porodice Vučić zloupotrebljavajući incident koji se desio u OŠ Jovan Dučić dodajući da najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja nad bilo kim, posebno prema prosvetnim radnicima.

17.06.2024

12:00

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija