• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2024

09:22

Đilas je politički manipulator i vešto iskorišćava ljude! Od opozicije smo videli samo neostvariva obećanja! (VIDEO)

Zoran Sinko, Miloš Rafailović

Live TV

Đilas je politički manipulator i vešto iskorišćava ljude! Od opozicije smo videli samo neostvariva obećanja! (VIDEO)

Podeli vest

Marina Raguš, potpredsednica Narodne skupštine i Žarko Rakić, novinar, bili su gosti "Info jutra" Informer TV. Govorili su na temu predstojećih izbora i famoznog "bojkota" istih od strane opozicije.

Rakić ističe da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas vešto manipuliše ljudima i iskorišćava ih za svoje potrebe.

- Kad nemate ni trunke neke vizije, niti programa, onda se bavite nekim stvarima koje bi mogle da opravdaju vaš neuspeh. Kada su ambasadori rekli da bojkot ne dolazi u obzir, krenulo je pranje ruku, opozicija je prestala da priča o njemu. Đilas sam sebe abolira od bilo kakve odgovornosti. On je prilično vešt, iskorišćava ljude. To je tipično za ljude koji su politički manipulatori. Nikada nismo mogli da vidimo neki ozbiljan politički program od opozicije. Videli smo samo neka obećanja koja su bila potpuno nemoguća. Kad nemate ozbiljan politički program, onda se spuštate na mnogo niži nivo i počnete da se bavite kritikama i uvredama - rekao je Rakić.

Foto: Zoran Sinko

Marina Raguš

Raguš navodi da su opozicione stranke primorane da izađu na izbore od strane svojih mentora i sponzora sa Zapada.

- Nema bojkota, svi izlaze, samo procenjuju, po rejtinzima, kako gde stoje. Da samostalno odlučuju, sasvim bi sve bilo drugačije, ali određene strane zemlje stoje iza njihovog političkog delovanja. Bojkot, za njihove mentore i sponzore, apsolutno nije opcija. S obzirom da jako loše stoje, vi sada od nekih iz opozicije čujete kako se ništa nije promenilo, a izborni uslovi ostali isti. N1 ne može da dezinformiše građane Srbije, zato što su rezultati vidljivi. Srbija je premrežena putevima, životni standard je poboljšan. Mi ćemo završiti taj metro, a drugi su pet decenija pričali o tome - kaže Raguš.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija