• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2024

13:23

Dijana Hrkalović otkrila ko sve finansira Sava Manojlovića: Taj biorazgradivi nesrećnik... (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Dijana Hrkalović otkrila ko sve finansira Sava Manojlovića: Taj biorazgradivi nesrećnik... (VIDEO)

Podeli vest

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP Srbije, govorila je u Savu Manojloviću i njegovim finansijerima i saradnicima tokom svog gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

Hrkalović je otkrila ko sve finansira Sava Manojlovića, kao i to s kim sve on sarađuje.

- Taj biorazgradivi nesrećnik Šojić, koji ne zna koju posluku porati i koji crta metu našim novinarima na čelu, dok ga Kurtijevi hvale. On nema interes za napredak ove zemlje i ovog grada. On nema odgovor na ključno pitanje zašto ga finansira Rokfeler. Sad imamo izbor između onih koji su za Srbiju i one koji su protiv. Taj Savo Manojlović, nije odgovorio zašto ga finansira Rokfeler. Njega i njegove saradnike finansiraju sve fondacije i zemlje koje su za nezavisno Kosovo i Metohiju i koje smatraju da su Srbi genocidan narod. Njegova saradnica Marina Pavlić je finansirana od takozvane kosovske fondacije. Ona je, po njihovoj (opozicionoj) logici, fantomski kandidat. Promenila je adresu sa Voždovca na Stari grad, kako bi tamo bila nosilac liste. Ona se slika sa psihopatama, ekstremistima koji se slikaju s puškama i planiraju da naprave haos u nedelju. Radi se o ozbiljnim psihopatama koji su se već iživljavali nad Beograđanima i ponosili se time. Savo je sinoć zvanično potvrdio da deli stav da su Srbi genocidni. Zvanično je "ripostovao" spot od građanskih inicijativa koje su se javno izjasnile i podržale rezoluciju. Dakle, to je zvanično njegov stav. Oni su dobili 71 milion evra preko građanskih inicijativa koje finansira CIA. Finansira ih i Velika Britanija, Norveška, kao i Nemačka koja je sponzorisala ovu sramnu rezoluciju. Ja ne znam otkad je 84 većina od 193. Pavle Grbović je u jednoj emisiji izjavio da je Srpska pravoslavna crkva teroristička organizacija. Miroslav Aleksić je nepismeni ponavljač koji nije uspeo da završi školu. On je izjavio da smo vojsku i policiju imali na Kosovu i Metohiji do 2012, a one su povučene Kumanovskim sporazumom 1999. godine - rekla je Hrkalović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija