• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2024

10:26

Soroš i duboka država svim silama biju na Trampa! Osudili ga, a on nikad popularniji (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Soroš i duboka država svim silama biju na Trampa! Osudili ga, a on nikad popularniji (VIDEO)

Podeli vest

Da li duboka država želi da eliminiše Donalda Trampa? Na to nam u Info jutru odgovara Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

Ivan Ivanović iz pokreta "Naši", ističe da je suđenje trebalo da našteti Trampu, ali mu je samo donelo popularnost.

- Evidentno je da će Donald Tramp učestvovati u predsedničkoj trci, a ovo suđenje je trebalo da ošteti njegov ugled, ali on je dobio još veću popularnost, a to su smislili lideralni tokovi. Oni organizuju svoje ljude da se obračunaju sa Trampovim pristalicama, ali imamo i desničarske pokrete koji podržavaju Trampa - rekao je Ivanović.

Foto: Masha Bandjur

Ivan Ivanović

 

Naš sagovornik dodaje i da Tramp nije započeo nijedan rat i zato smeta dubokoj državi, kao i to da Džordž Soroš finansira napade na njega. 

- Džordž Soroš i njegovi ljudi su umešani u pritiske na Trampa. Duboka država i ti liberali žele da vode ratove i tako povećaju svoje prihode, a Tramp nije započeo nijedan rat i zato im smeta. Donald Tramp ne želi da prati njihov sistem i on je ugozio njihov politički sistem - zaključio je Ivanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

Hronika

Sport

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!
EURO 2024

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!

Dašanji program na Evropskom prvenstvu u Nemaćkoj posvećen je dvema utakmicama osmine finala. Švajcarska je savladala Italiju sa 2:0 i izbacila ih sa takmičenja. U istoj fazi takmičenja u Dortmundu se sastaju Nemačka i Danska.

29.06.2024

15:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija