• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2024

22:34

Region preplavljen američkim marionetama, Hrvatska i Spajićeva Crna Gora u glavnoj ulozi!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Region preplavljen američkim marionetama, Hrvatska i Spajićeva Crna Gora u glavnoj ulozi!

Podeli vest

Stanje na Kosovu i Metohiji i pokušaje Aljbina Kurtija da iznudi sukob od Srbije, kometarisali su gosti Info večeri, novinar Politike Marko Lakić, borac za prava Srba na KiM Ana Đorđević i Ivan Kopitović Za Budućnost Zete.

Novinar Politike Marko Lakić istakao je da na gps navigaciji unesete Jasenovac izađe kao rezultat spomen prirode, a ne mesto stravičnog događaja.

- Milanović je za razliku od Plenkovića priznao da Srbiji otimaju Kosovo i da su oni saučesnici u tome. Mi lako praštamo i zaboravljamo, a sa Hrvatima imamo namirena posla, jer su neometano proterali Srbe odatle. Vi ako u Jasenovcu uključite navigaciju iskočiće vam kako je tu lokalitet prirode a ne stratište. Onaj narod dole treba da se uhvati za to da je bastion našeg srpstva i moramo da nađemo nacionalnu retoriku prema Kosovu i da su oni naši Obilići i da ih bodrimo pozitivom. Jer se bojim da ako budemo tako crni taj narod neće imati za šta da se uhvati. Nadam se da će Kosovo ponovo funkcionalno biti naše - rekao je Lakić

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Borac za prava Srba na KiM Ana Đorđević navela je kako su šiptari na čelu sa Osmanijevom provalili u banke Poštanske štedionice i zabranili dinar proizvoljno.

- Srpsko nacionalno biće nije osvetoljubivo, ali nismo uvek u sebi osvetlili da to što mi uvek pružimo ruku nije dobro. Mi ne treba da se vodimo osvetom, već reciprocitetom, nama rezolucija neće naneti neku štetu, ali nikada sebi ne bih dozvolila da stigmatizujem tuđu žrtvu. SAD i NATO sa satelitima potpuno anatemišu žrtve jednog naroda, dok druge hipertrofski viktimizuju. EU i njihovi čelnici su poslali Osmanijevoj da ne može proizvoljno da otvara most, ali onda su oni kao banda upadali u banke i zabranili dinari. Upozoravam da ako most otvore kao korzo za šetnju, tzv kosovska policija daće sebi za pravo da prelazi na sever i zlostavlja Srbe. Srbija se suočava sa teroristima i koljačima kojima su srpske glave trofeji i odbijam defetistički pristup. Na defetizam je Živojin Mišić rekao da ako smo opkoljeni sa svih strana onda bar možemo da pucamo bilo gde - rekla je Đorđević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ivan Kopitović Za Budućnost Zete izjavio je da ima potrebu da se izvini svima u Srbiji zbog toga što je Vlada Milojka Spajića glasala za usvajanje sramne rezolucije o Srebrenici.

- Svi moramo pričati realne stvari, Milojku Spajića je milo kada srpski glasovi treba da ostvare neke interese, a kada sednu u fotelju zaborave ko ih je tu doveo. Imam potrebu da se izvinim svima vama u Srbiji zbog glasanja naše vlade koja šalje Šabanovića, predstavnik Bošnjačke stranke da kao satelit obavlja prljave poslove za Spajića koji je obrukao Crnu Goru za vek i vekova. Ne znam da li sam vlast ili opozicija koliko napadam vlast, ovde se jako čudne stvari dešavaju, jer će nam mali lokalni izbori u Budvi pokazati dalju sudbinu Crne Gore. Videćemo kako će se Mandić pozicionirati do kraja maja. A Hrvatska planira da povuče ambasadora iz Podgorice ako se izglasa rezolucija o Srebrenici - rekao je Kopitović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija