• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

10:33

Poruke iz Moskve me brinu! Zelenski je promenio ploču po pitanju izjava o Putinu! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Poruke iz Moskve me brinu! Zelenski je promenio ploču po pitanju izjava o Putinu! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši operativac Službe državne bezbednosti Božidar Spasić komentarisao je, između ostalog, rat u Ukrajini tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

Spasić je uveren da do globalnog sukoba neće doći u skorije vreme.

- Zelenski je trenutno beznačajna ličnost u Ukrajini. On je samo neki portparol te države. Dosada je vikao da je Putin ludak i kriminalac. Sad je okrenuo ploču, pa govori da nije lud, nego opasan. Ja na sve to gledam kao obaveštajac, ne kao analitičar. Rat u kome pogine jedna žena nije rat, to je nesreća. To je užas, ali nije rat. Na području Ukrajine kao da se vodi neki paralelni svet. Mene brine to što ide teroristička sezona, a radikalne grupe ćute. To je znak za uzbunu. Da li neko stvarno misle da sve one ruševine iz Gaze neće u nekom ludaku na Zapadu probuditi želju da baca bombe. Pogledajte kakve uniforme ima ukrajinska vojska. To su sve uniforme iz Nemačke, uniforme iz Švedske. Taj sever Evrope za koji smo smatrali da je miran sad ima veće probleme nego mi na Balkanu. Poruke koje dolaze iz Moskve me brinu. Još od 2007. su upozoravali. Širih sukoba, po svoj prilici, neće biti. Analitičari dođu, pa napumpaju da je u toku treći svetski rat. Pa treći svetski rat je bio u toku i kad je bombardovana Jugoslavija. Mi nećemo imati pravi Treći svetski rat. Rusi imaju mudro rukovodstvo. Obaveštajni podaci ne ukazuju da će biti velikog sukoba. Planiraju se odmori i svetska prvenstva u Evropi. Tačno vam puštaju informacije da se svet drži u strahu. Počeo je treći svetski rat, ali niko nam to još nije javio. Makron bolje da gleda šta mu se dešava u Francuskoj - ističe Spasić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija