• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

15:13

Opozicija je srušila ustavni poredak! Zapadnim neprijateljima ne odgovara nacionalizam u Srbiji!

Miloš Rafailović/Zoran Sinko

Live TV

Opozicija je srušila ustavni poredak! Zapadnim neprijateljima ne odgovara nacionalizam u Srbiji!

Podeli vest

Miljan Damnjanović iz Srpske radikalne stranke, Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera i Andrijana Arnautović takođe iz Srpske radikalne stranke govorili su u "Info jutru" naše televizije povodom incidenata koje opozicionari prave tokom izbornog dana.

Damnjanović kaže da se danas dogodilo rušenje ustavnog poretka.

- Tužilaštvo i policija moraju da reaguju na ovo što je Lazović uradio. Novaković je dokazani lopov. Njegovom karticom je glasano za izbor guvernera, a on bio u Solunu. Taj režim nikako da shvati da ih narod neće. Odgovaraće kao i svaki običan građanin - rekao je Damnjanović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragan J. Vučićević

Vučićević je ispričao šta se dogodilo nakon što je Radomir Lazović upao u kol-centar Srpske napredne stranke u Sportskom centru Banjica.

- On je danas došao tamo i krenuo da preti. Upao je u kol-centar i odmah se zaleteo na Relju Ognjenovića i unosio mu se u lice. Provocirao ga je. Ispostavilo se da je kod sebe imao suzavac, iako smo mi mislili da je petarda dinamitara ili topovski udar. On se pozvao na poslanički imunitet i dozvoljeno mu je da s tim izađe iz sportskog centra. Taj suzavac je posle bačen u piceriji na Dorćolu - kaže Vučićević.

Foto: Pedja Milosavljević

Andrijana Arnautović

Arnautović poručuje da je nacionalizam u Srbiji porastao otkako se Vojislav Šešelj vratio iz Haga, a to smeta zapadnim silama.

- Ovakvo ponašanje je u suprotnosti sa zakonom, ali i u suprotnosti sa bilo kakvim civilizacijskim ponašanjem. Otkako je Vojislav Šešelj došao iz Haga taj nacionalni element je postao dominantniji. To našim zapadnim neprijateljima očigledno ne odgovara. Njima treba okupacija ove zemlje i ljudi koji će u svakom trenutku da služe njihovim interesima. Oni sve sinhronizovano rade i to je delovanje protiv Srbije. Mi moramo da sačuvamo ono što je naše i što je narodno - navela je Arnautović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija