• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.06.2024

21:00

Đilasovcima je suđeno da večno ostanu opozicija! Srbiji treba državotvorna vlast! (VIDEO)

Informer

Live TV

Đilasovcima je suđeno da večno ostanu opozicija! Srbiji treba državotvorna vlast! (VIDEO)

Podeli vest

U "Intervjuu dana" govorio je Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bloka. On je govorio o ubedljivoj pobedi vladajuće partije na izborima, ali i o mnogobrojnim greškama koje je napravila opozicija.

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta govorio je o pobedi vladajuće stranke na izborima.

-U okviru ove male izlaznosti, ovo jeste velika pobeda i potpuno je zaslužena. Dobar deo nacionalne opozicije je se svrstao na listu SNS-a. Ovo što ovi koji su izgubili pokušavaju da prikažu, pogrešni su im metodi. To što će da ometaju život građana sasvim je neprihvatljivo- rekao je Dimitrijević.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Slobodan Dimitrijević

On je rekao da opozicija, s obzirom na to koliko je loš program imala, još ima i dosta podrške u narodu.

-Propusta na izbornim mestima svakako da ima, ali to je lako dokazati. Naš problem ovde nije ni u vlasti ni u opoziciji već u onima koji su neopredeljeni i ostavljaju previše prostora i jednima i drugima- rekao je Dimitrijević.

On je komentarisao i rezultat koji je postigao Branimir Nestorović.

-Nestorović je pokazao da je potrebno da se narod opredeljuje. On je relativno neutralan, a sada je njegov rezultat bolji nego na prethodnim izborima. Mislim da je za njega najbolje da i dalje ostane neutralan. U politiku se ulazi da bi se bilo na vlasti, a ne u opoziciji. Ne navijam za vlast ni jednog trenutka i ja bih mu preporučio da je bolje da trenutno bude sa vlašću nego protiv- naveo je Dimitrijević.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Slobodan DImitrijević

Na pitanje kada bi opozicija bila zadovoljna, gost emisijie odgovorio je sledeće:

-Opozicija bi bila zadovoljna samo kada ne bi bila opozicija. Ali su daleko od toga. Oni su na pogrešnom putu. Evropski put je pogrešan, ali njihov put je apsolutno pogrešan. Definitivno imaju para. Imaju i podršku mnogih država. Nemaju harizme da privuku ljude- istakao je Slobodan Dimitrijević.

On je govorio i o Beogradu na vodi i izložbi Ekspo.

-Kada se projektovao Beograd na vodi, bio sam skeptičan i govorio sam loše o tome. Beograd na vodi se desio. Da li je mogao da bude bolji i jeftiniji? Verovatno da. Što se tiče Ekspa, to je dobro. Ipak, smatram da bi trebalo ulagati u poljoprivredi. Treba ulagati u očuvanje vodnih ekspresa. Ekspo nam donosi dobar imidž u svetu, ali nam ostaje borba sa demografskim problemima. To je mnogo prizemnije, ali daleko potrbnije. Podržavam priču Ekspa, ali nacionalni program treba da bude za ostvarivanje nacionalnih interesa- rekao je Dimitrijević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Gaza je urbana kasapnica! Netanjahu pripada političkoj prošlosti? (VIDEO)
Live TV

Gaza je urbana kasapnica! Netanjahu pripada političkoj prošlosti? (VIDEO)

Najvažniji prioritet Izraela u Gazi je uništenje Hamasa. Sve je više evropskih zemalja saglasno da se njihovo oružje koristi na teritoriji Rusije. Meksiko dobio prvu ženu predsednika u istoriji. Na sve ove i druge teme govorili su gosti emisijee "Rat uživo" Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika" i novinar Dragan Vujičić.

04.06.2024

19:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Novi kineski voz sutra kreće na sertifikaciju u Prag
Društvo

Vesić: Novi kineski voz sutra kreće na sertifikaciju u Prag

Novi elektromotorni kineski brzi voz "Soko", koji je nedavno stigao u Srbiju, sutra kreće u Prag na sertifikaciju u skladu sa pravilima Evropske železničke agencije, kako bi mogao da saobraća brzom prugom između Beograda i Budimpešte, najavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

27.06.2024

07:56

Spremite zalihe! Ovi delovi Beograda ostaju danas bez vode!
Društvo

Spremite zalihe! Ovi delovi Beograda ostaju danas bez vode!

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula, u četvrtak, 27. juna, od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Vojvode Dobrnjca, Venizelosovom, Gundulićevim vencem i Bulevarom despota Stefana.

27.06.2024

07:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17