• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2024

08:58

Opozicija je imala šizofreno ponašanje od samog jutra izbornog dana! Nije bilo svejedno kad su nam huligani bili pred vratima! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Opozicija je imala šizofreno ponašanje od samog jutra izbornog dana! Nije bilo svejedno kad su nam huligani bili pred vratima! (VIDEO)

Podeli vest

Dina Vučinić iz Srpske napredne stranke gostovala je u emisiji "Info jutro" Informer TV. Govorila je o haotičnim događajima i incidentima koji su se odigrali tokom izbornog dana u Srbiji.

Vučinić je šokirana ponašanjem opozicionih lidera na dan izbora, posebno u Novom Sadu.

- Skoro nije zabeležno to kako je tekao taj dan. Nije normalno da se bavite drugim strankama tokom izbornog dana. Oni su se uglavnom bavili nama. Neverovatno je da su izgubili izbore pod uslovima koje su oni tražili. Nije bilo svejedno kad su nam huligani bili pred vratima. Izbori su jedan ozbiljan proces i taj dan mora proći u najboljem mogućem redu. Oni su imali jednu šizofreno ponašanje od samog jutra. Građani su shvatili šta su oni pokušavali da urade i iskazali su takvo mišljenje na izborima. Oni su zaista fizički ugrozili određen broj ljudi. Kol centar ima svaka ozbiljna poltiička stranka. Mi smo isti dan pokazali ugovor da smo zakupili taj prostor. Zamislite da je opozicija osvojila vlast, a već su se posvađali. Čak ni za borbu u Njujorku nisu znali šta da kažu - kaže Vučinić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija