• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2024

09:43

Morate da imate neki posao pored politike, ne možete da živite od nje! Jagodina je postala industrijski centar! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Morate da imate neki posao pored politike, ne možete da živite od nje! Jagodina je postala industrijski centar! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Marković Palma, predsednik stranke Jedinstvena Srbija, bio je gost "Info jutra" Informer TV i govorio o rezultatima lokalnih izbora u Srbiji, odnosno o tvrdnjama opozicije da je bilo krađe glasova.

Marković ističe da je očekivao ovakve rezultate u Jagodini.

- Očekivao sam ovakve rezultate u Jagodini. Mnogo toga je urađeno, a opozicija ima samo obećanja. To više kod građana ne prolazi. Ja sam 15 dana pre izbora rekao da ću prestati da se bavim politikom ako ne osvojim 60%. Ja živim u selu Končarevo gde sam dobio 90 i nešto odsto glasova od izašlih. Jagodina je pre 20 godina izgledala, neću reći kao kasaba, ali smo promenili izgled. Postali smo industrijski centar. Doveo sam 14 fabrika bez pomoći vlade, Tadićeve i ove sad. Mi u Jagodini smo imali šest partija, plus stalni članovi izborne komisije... Vi na biračkom mestu imate 12 ljudi non-stop. Teoretski ne može da se desi da sa jedne gomile idu glasovi na drugu gomilu. Savo Manojlović nije uradio ništa za ljude u Beogradu. Ne može politika da vam bude osnovno zanimanje i da živite od nje. Morate da imate neki posao. Članovi gradskog veća na lokalnom nivou imaju 150.000 neto platu. Šta ti prijatelju radiš sa 150 hiljada? Ja ne verujem da će građani Niša izaći i razbijati svoj grad - rekao je Marković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17