• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2024

10:24

Dr Milić pokušava da zavadi Beograd i Niš! Prezire prestonicu, a kupuje nekretnine koje koštaju pravo bogatstvo!

Tanja Andric

Live TV

Dr Milić pokušava da zavadi Beograd i Niš! Prezire prestonicu, a kupuje nekretnine koje koštaju pravo bogatstvo!

Podeli vest

Izborni rezultati u Nišu su jasni. Nezadovoljni gubitnici sada mogu samo da se žele. Ko je doktor Milić iz Niša koji prezire Beograd, a u prestonici kupuje nekretnine vredne po pola miliona dolara? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović.

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović rekao je da su izbori završeni, da je rezultat jasan, a da sada opozicija može samo da se žali sve do Strazbura.

-Kad imate takve izrode koji su danas potomci heroja, koji su spremni da traže uvođenje viza i ukidanje fabrika, onda je teško sa tim ljudima razgovarati o budućnoti Srbije. Na ovim prostorima su uvek živeli narodi koji su bili na udaru različitih sila. Postojao je narod koji nije pristajao da služi, već je želeo da se suprotstavi. Da li nas je to koštalo, jeste! Srbiju su onda bombardovali i Saveznici i oni pravi. Svako ko je prošao kroz Beograd ga je gađao. Ta pravdoljubivost nas je uvek nekako koštala-Saša Milovanović.

Foto: Tanja Andric

Saša Milovanović

On je govorio o doktoru Miliću koji je uspeo da uđe u sukob sa svim svojim kolegama, a pri tome se lepo obogatio od "državne plate".

-Moje kolege iz Srpskog telegrafa su dobile informacije da su ove grupacije koje su podnosile prigovore kasnije glasale protiv svog prigovora. U jednom momentu govore o nepravilnosti u izborima u Nišu na mestu deset, a kasnije se pojavljuje mesto petnaest. Ne znaju ni koje je izborno mesto u pitanju. Meni je smešno kad doktor Milić ima neki preteći stav i kaže da treba da pazimo mi Beograđani. Ako gospodin Milić toliko prezire Beograd, zašto je onda kupio stan u Beogradu? On je postao multimilioner u ovom "užasnom sistemu u Nišu". On je Koperfild kad je sa državnom platom uspeo da obezbedi sebi tolike nekretnine. On voli američku zastavu, voli ambasadora Amerike...O njemu je sve najgore govorio doktor Panić. Doktor Milić je zaratio i sa lekarima koji podržavaju SNS, koji ne podržavaju SNS, koji ne podržavaju nikoga... Kada ste vi u zavadi sa svima, to govori dosta o ličnosti- rekao je Saša Milovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj! (VIDEO)
Live TV

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj! (VIDEO)

General Obrad Stevanović bio je potpisnik Kumanovskog sporazuma. Ministar odbrane Nemače otvoreno kaže da se Nemačka otvoreno sprema za rat sa Rusijom. Imamo i veliki odjek Svesrpskog sabora koji deluje kao sveta vodica na đavola u okruženju. Na sve ove teme u "Info večeri " govorili su novinar Dragan Vujičić i bivši dobrovoljac rata u Dombasu Radomir Počuča.

10.06.2024

21:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija