• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2024

10:37

Doktor Milić je spavač ubačen kako bi naneo štetu Srbiji! Nesretni Stanković hoće da vlada sa 15% podrške! (VIDEO)

Informer

Live TV

Doktor Milić je spavač ubačen kako bi naneo štetu Srbiji! Nesretni Stanković hoće da vlada sa 15% podrške! (VIDEO)

Podeli vest

Radoslav Milojičić Kena iz Srpske napredne stranke gostovao je u "Info jutru" Informer TV. Govorio je, prvenstveno, na temu izbora u Nišu.

Milojičić kaže da je "od sledbenika doktora Dragana Milića dobijao niz uvreda na račun fizičkog izgleda na društvenim mrežama".

- Ja sam dobio uvrede od sledbenika doktora Milića na društvenim mrežama, da nemam kose. Koji to doktor u Srbiji ima dva stana u Nišu? Da li ovaj pošteni doktor gradi kuću u naselju Beverli hils u Nišu i da li je tačno da ona košta više od milion evra? Dobio sam niz uvreda na račun predsednika SNS, na račun moje porodice, ali odgovor nije došao. Odgovorite vi meni da to nije tačno, pa mi onda uputite sve te epitete. Doktor Milić je dobijao novac jer je on spavač koji je izvučen u ovom trenutku da nanese štetu Srbiji. Stanković je kao vrhunac svoje političke umešnosti pokazivao kako se krade toalet papir. Mi imamo 44%, Stanković nesretni 15% i hoće da vlada. Lista "Niš sutra" je dobila 50.000 glasova u Nišu. Najveća zamerka opozicije je bila to što mi radimo, imamo kol centre i aktiviste koji stoje i razgovaraju s građanima i po suncu i po kiši. Sada im nije dobar ni Nikola Jokić jer je dao podršku Vučiću. Svi ti ljudi su mene dizali u zvezde dok sam bio opozicioni poslanik. Kada sam odlučio da podržim Vučićevu politiku, od tog trenutka ne valjam. Pitam Stankovića odakle njemu unapred odluke suda? - rekao je Milojičić.

Foto: Masha Bandjur

Dragoslav Pavlović

Dragoslav Pavlović iz Srpske napredne stranke uključio se u program putem video-linka.

- Neki prigovori su odbačeni, jedan prigovor je povučen. Trenutno postoje neke žalbe koje su podnete Višem sudu u Nišu. Mi verujemo u institucije na zakonit način. Nismo želeli da utičemo na proces odluke državnih organa. Važno nam je da urade svoj posao bez pritisaka, u skladu sa zakonom. Pružićemo ruku svakome ko je dobronameran i voditi grad u bolju budućnost. Mi imamo 30 mandata i na nama je da u budućnosti možemo da formiramo koalicju koja može da vodi Niš. Svakom ko hoće da govori o boljoj budućnosti građana, naša ruka je pružena. Izborni proces će se, nadamo se, završiti u miru. Osuđujemo svaki pritisak koji se vrši na bilo koju instituciju sistema. Bilo kakav pritisak i haos u Nišu se neće dogoditi jer je ogroman broj Nišlija glasao za politiku bolje budućnosti. Naravno da ćemo osuditi svaku vrstu prozivke i loše politike - kaže Pavlović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija