• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

09:32

Crnogorci imaju rupe u pravosuđu! Mafija nije mogla da funkcioniše bez pomoći države, hteli su da Milo pošto-poto ostane na vlasti! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Crnogorci imaju rupe u pravosuđu! Mafija nije mogla da funkcioniše bez pomoći države, hteli su da Milo pošto-poto ostane na vlasti! (VIDEO)

Podeli vest

Nenad Neno Kaluđerović planirao je nabavku policijskih uniformi kako bi “spremni dočekali Srbe” koji su, piše na aplikaciji Skaj, najavljivali dolazak u Podgoricu uoči lokalnih izbora zakazanih za kraj 2021. godine. Kako neko tako neuhvatljiv za policiju nabavlja njihove uniforme da bi napravio sačekušu za Srbe? Na ovo pitanje, za Informer, odgovarao je advokat Predrag Savić.

Savić je u "Info jutru" konstatovao da "Kaluđerović nije ni naivan, ni neinteligentan, već vrlo sposoban i snalažljiv".

- On je svaki put oslobađan pravosnažno. Očito je čovek koji ili ima previše sreće ili je zaista među najsposobnijim ljudima na svetu. On je iz tog miljea organizovane kriminalne grupe gde je čak i savetovao kako se uklanjaju DNK tragovi. Čovek koji sigurno nije naivan ni neinteligentan, već vrlo sposoban koji ume da se snađe u svakoj situaciji. Nikšić je nekada bio najrazvijeniji grad u Crnoj Gori. On je dugo propadao i tamo su se oni, pripadnici kriminalnih grupa, osećali kao u sigurnoj kući. Problem Crne Gore je taj što nije urađena reforma pravosuđa. Crna Gora ima 230-240 sudija, a trebalo bi da ima 300. Oni imaju rupe u pravosuđu. Crna Gora, ni manje zemlje, ni više mafije. Oni nisu mogli bez pomoći zvaničnih državnih organa. Mafija je, faktički, formirala i ovaj komitski pokret. Organizovani kriminal je hteo da Milo Đukanović pošto-poto ostane na vlasti. Nisam siguran da je Milojko Spajić produžena ruka Mila Đukanovića, ali se budi sumnja zbog nekih nespretnih poteza ove vlasti - ističe Savić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija