• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

10:01

Crna Gora je 99% srpska! Koga predstavljaju Spajić i Milatović? (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Crna Gora je 99% srpska! Koga predstavljaju Spajić i Milatović? (VIDEO)

Podeli vest

Gost emisije "Info jutro" televizije Informer bio je novinar Dejan Anđus. On je komentarisao poltiičku situaciju u Crnoj Gori.

Anđus postavlja pitanje koga predstavljaju Milojko Spajić i Jakov Milatović.

- Ja verujem u evropski put Srbije i saradnju sa svim zemljama bivše Jugoslavije. To je jedini put mirotvornosti i bezbednosti regiona. Ja to podržavam u Srbiji, što ne znači da sam fanatik te priče. Meni nije jasno koga predstavljaju ova dva čelnika Crne Gore.  Crna Gora je 99% srpska. Ovih 1% je na Cetinju. Ja smatram da ko kontroliše Podgoricu, Nikšić i Budvu, kontroliše Crnu Goru. U Budvi imate čudan rezultat. Imate dve liste sa po devet mandata, s tim što je jedna lista protiv Đukanovića, a druga protiv njega i protiv te prve. Videćemo da li je nevin gradonačelnik Budve koji je u zatvoru. On je srpski političar iz Mandićeve partije, ali je povezan i sa Đukanovićem. Spajić i Milatović, koga oni predstavljaju? Očigledno se vrši pritiska na njih od strane Evropske unije, da se distanciraju od Srbije. Ta stranka "Evropa, sad" je na krilima srpske crkve došla na vlast. Nikako Crna Gora ne može da zastupa interese srpskog naroda bez pomoći zvaničnog Beograda - navodi Anđus.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija