• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

17:42

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od "ruske agresije"! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Amerika sprema svog vazala za rat sa Putinom! Zarobljena Evropa živi u strahu od "ruske agresije"! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu o mirovnoj konferenciji o Ukrajini, svetskim žarištima, ali o odnosima Rusije i Zapada, govorili su gosti pukovnik u penziji Milan Jolović Legenda i Dragan Stanojević, narodni poslanik.

Dragan Stanojević, narodni poslanik, ističe da je Vladimir Putin jasno pokazao svoj stav Zapadu, koji ga ne razume i nastavlja da gura Ukrajinu u propast.

- Formula Zelenskog je da se vrate Rusi na granice iz 1991. godine, on misli da se Ukrajina pita za nešto i da pobeđuje u ratu. Putin je jasno poručio svima na konferenciji šta ih čeka. Zapad ne želi da analizira izjave Putina. Zapad je govorio kako će da vrati Rusiju u "kameno doba", a samo su izgubili teritorije. Sledeća etapa će biti ostale oblasti i pitanje je da li će Ukrajina postojati uopšte, jer Zelenski nema legitimitet ništa da potpiše. Zelenski je obećao mir, apostao je najgori vođa u istoriji - rekao je Stanojević. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dragan Stanojević

 

Pukovnik u penziji Milan Jolović Legenda navodi da Evropa živi u strahu od propagande "zli Rusi" koju Zapad nameće.

- Zapad kupuje vreme i pravi saveze i konferencije, lobiraju i grupišu se protiv Rusije. Bajden je potpisao desotogodišnji program pomoći Ukrajine, što znači da se Evropa priprema za sveopšti sukob. Postupno su pripremali javno mnjenje za rat sa Rusijom, a to rade preko prepadanja Evrope sa "ruskom agresijom". Strah je najgori i najstrašniji oblik kontrole čoveka. Oni uporno prepadaju evropske narode "zlim Rusima", kako će Putin posle Ukrajine zavladati Evropom - kazao je Jolović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milan Jolović

Naš sagovornik dodaje i da se politika SAD neće promeniti ni dolaskom Trampa na vlast, ali i da Evropa zavisi od Amerike.

- Duboka država neće dozvoliti promenu i neće dozvoliti da Tramp pobedi na izborima u Americi. Priprema se reizbor Bajdena u SAD, ali Amerika će nastaviti svoju politiku ko god da bude na vlasti. Evropa je zavisna od vojne industrije Amerike i SAD ima hegemoniju nad Evropom. Oslobađanje Evrope se ne može desiti pre velikog rata - zaključio je Jolović. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50