• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2024

21:01

Šolakovi mediji brutalno napadaju Danila Vučića! Tendenciozno kriminalizovanje predsednikove porodice radi se samo u cilju provokacije! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Šolakovi mediji brutalno napadaju Danila Vučića! Tendenciozno kriminalizovanje predsednikove porodice radi se samo u cilju provokacije! (VIDEO)

Podeli vest

Mnogobrojne provokacije stigle su na račun Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Ipak, na kraju su Srbi kažnjeni. U "Intervjuu dana" na ovu temu govorio je direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović.

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović komentarisao je kako se Hrvatska i Albanija ne kažnjavaju kada pozivaju na ubistvo Srba, ali se kažnjavaju Srbi za navodno izazivanje incidenata.

Foto: Tanja Andric

Saša Milovanović

-Hrvatska i Albanija su se lepo eliminisale sa ovim rezultatom na ovom prvenstvu. Na njihovo ponašanje niko neće reagovati. Što se tiče sutrašnje utakmice, biće provokacija isključivo od Albanaca koji tamo žive. Grupa albanskih navijača došla je u restoran gde je vlasnik Srbin i gde je bila istaknuta srpska zastava. Albanci su nas provocirali, a na kraju se cela priča spinovala. Na kraju mediji gospodina Šolaka uspeju da okrenu priču kako je Danilo Vučić bio vođa huligana. Cela agenda traje jako dugo. Vučić je za njih nesalomiv, a onda oni računaju da je porodica jedino što će da ga izvede iz takta. To je bio plan opozicije. Ta kampanja se zasniva na tim udarima. Jedna kolona je ta medijska. Druga je politička koja služi da to materijalizuje. Poslednji deo je mafija- rekao je Saša Milovanović.

On je govorio i o tome kako se tendenciozno kriminalizuje porodica Aleksandra Vučića.

-Kad vi kriminalizujete porodicu Aleksandra Vučića i stavljate ih u koš mafije, sutra, ako im se ne daj bože nešto desi, reći će da je to bio obračun mafija. Treba da postoji granica, kada neko ruši državu, hoće da ocepi Vojvodinu, gazi zastavu, treba zakon da bude primenljiv. Ti ljudi dobijaju sav medijski prostor Šolakovih medija. Po potrebi se uzimaju i strani mediji. Imate gotovo svaki tekst o tome da nešto ne valja u Srbiji. Ništa u ovoj zemlji ne valja kada gledate Šolakove medije. Takav hibridni rat, takav sistematičan udar na Vučića i njegovu porodicu nije zabeležen u istoriji- rekao je Saša Milovanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Amerika imala savršen plan u Evropi! Evo kako su od celog kontinenta napravili svoju koloniju! (VIDEO)
Live TV

Amerika imala savršen plan u Evropi! Evo kako su od celog kontinenta napravili svoju koloniju! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je da su pokušaji sa zapada da izoluje Rusiju propali. Sa druge strane, njegova poseta Severnoj Koreji izazvala je tenzije na Zapadu. O ovome, ali i o sve težoj situaciji u Gazi govorili su, u emisiji "Rat uživo", prof. dr Stevica Deđanski, analitičar i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program javio se iz Nemačke politikolog Andreja Lović koji je govorio o novim unutrašnjim problemima koje ima ova država.

19.06.2024

19:53

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18