• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2024

18:08

Netanjahua čeka robija ili smrtna kazna čim se rat okonča! Samo jedan kandidat demokrata ima šanse protiv Trampa! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Netanjahua čeka robija ili smrtna kazna čim se rat okonča! Samo jedan kandidat demokrata ima šanse protiv Trampa! (VIDEO)

Podeli vest

Analitičari profesor doktor Miloš Laban i profesor dr Stevica Deđanski bili su gosti "Info dana" Informer televizije. Oni su analizirali tekuće vojne sukobe u svetu, ali i predstojeće izbore u Americi.

Deđanski navodi da ga rat u Ukrajini ne brine, budući da je blizu kraja.

- Moguće da Ukrajina pokušava da odvuče pažnju Rusije i Belorusije na neki drugi front. Ja nisam toliko zabrinut što se tiče rata u Ukrajini, on očigledno ide ka svom kraju. Rusija je ostvarila većinu svojih ciljeva, osim ako ne postoji neki tajni za koji mi ne znamo. Demokrate ne mogu da dozvole sebi da Tramp pobedi. Tipujem na to da će Bajden biti zamenjen Mišel Obamom. Americi ne odgovara prelivanje rata (u Izraelu) u ovom trenutku. Netanjahua se Izraelci gade. Kad budu stale ratne igre, njegov narod će ga svrgnuti. Završiće na robiji ili će biti osuđen na smrt. Ovo je njegova borba za život. Zadnja nada je da ga Amerikanci urazume. Netanjahu ne radi to zbog jevreja, već zbog sebe. Bajdenova administracija je ratna administracija. To su ljudi koji su izrasli na uništavanju jednog naroda. Promenom administracije, desiće se određena promena. Rusija i Kina su naši najbolji prijatelji, ali i na Zapadu moramo da ih tražimo. To nikako ne mogu biti Nemci ili Britanci - poručuje Deđanski.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Miloš Laban

Laban konstatuje da je Mišel Obama jedini kandidat demokrata koji ima šanse u izbornoj trci protiv Donalda Trampa.

- Ukrajinci nemaju šanse ni da održe trenutne frontove, a kamoli da otvore novi. Bliže se američki izbori. Sad je potpuno jasno da je bio manevar sa Bajdenom, da on ostane i bude poražen. Sve je to vezano za ovo šta će se dešavati sa Libanom. Jedini kandidat koji ima šanse protiv Trampa je Mišel Obama. Barak Obama je rekao da ne mogu palestinski civili biti krivi za ono što je Hamas uradio. On je na taj način stekao političke poene kod muslimanskog sveta. Ja mislim da će Netanjahua njegovi pokušati nasilno da svrgnu. On je učinio toliko zla Palestincima, ali i svom narodu. Ozbiljan broj Izraelaca gubi život u tom ratu, pada im ekonomija... Francuska je izgubila svoje uticaje u Africi. Možemo očekivati razumevanje za naše probleme kod afroamerikanaca, ako dođe Mišel Obama na vlast - kaže Laban.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!
Nimalo naivno

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!

Norveški ministar finansija Trigve Slagsvold Vedum i ministar poljoprivrede i hrane Geir Pollestad potpisali ugovor sa četiri privatne kompanije za skladištenje 30.000 tona žitarica 2024. i 2025. godine. Uključene kompanije će navodno skladištiti žito u postojećim objektima širom zemlje, ali će biti u vlasništvu norveške vlade.

03.07.2024

18:12

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija