• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2024

13:04

Kurti divlja jer zna da ga NATO čuva! Zapad zacrtao jasan cilj albanskim ekstremistima (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Kurti divlja jer zna da ga NATO čuva! Zapad zacrtao jasan cilj albanskim ekstremistima (VIDEO)

Podeli vest

Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS i Miloš Garić, "Kosovo onlajn" bili su gosti Info jutra, a upravo oni su govorili o politici terora Aljbina Kurtija koga zdušno podržava kolektivni Zapad u stvaranju tzv. "velike Albanije".

Miloš Garić, "Kosovo onlajn", ističe da se hrabrost albanskih ekstremista postoji samo zbog podrške NATO okupatora.

- Hrabrost albanskih ekstremista je povezana isključivo sa NATO okupatorima koji zajedno pokušavaju da odcepe južnu pokrajinu i stvore lažnu tvorevinu. Računaju da bi u vojnom obračunu albanski ekstremisti imati zaštitu NATO pakta. Kurti je "hrabar" samo zato što ga čuva NATO, da je situacija drugačija, ne bi se ni čuo. Kurti želi nove tenzije i želi da se prihvati priznanje tzv. Kosova, a ne želi nikakav dogovor i dijalog - kazao je Garić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Miloš Garić

 

Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a, kaže da Srbija želi mir i dijalog, dok albanski ekstremisti žele projekat "velike Albanije".

- Kurti ovo ne radi sam, on je dobro pripremljen i finansiran. Nije njima samo cilj nezavisnost tzv. Kosova, već im je cilj tzv. "velika Albanija". Ne smemo da dozvolimo da se formira "tzv. "velika Albanija" i da se odcepi naša južna pokrajina. Mi smo za dijalog, ali vidimo da Kurti ne želi. Nismo kroz istoriju hteli dijaloge, što se videlo u Rambujeu, ali politika predsednika Vučića je drugačija i mi želimo da se borimo i da imamo dijalog sa svima - rekao je Krkobabić.

Foto: Masha Bandjur

Stefan Krkobabić

 

Prema rečima Krkobabića Kurtiju i njegovim političarima je jedini cilj kako ukloniti Srbe sa KiM.

- Sve ono što je rekao gospodin Garić je potpuno tačno. Svi oni propagiraju cilj tzv. nezavisnog Kosova. Kurti i ostali ne rade ništa povodom ekonomije i infrastrukture i generalnog razvoja, njima je jedini cilj kako ukloniti Srbe. Njima je cilj da uteraju strah u kosti narodu, svojom takozvanom policijom. Oni pokazuju svoje mišiće, a nemaju šta da pokažu, da nema tih jakih sponzora, ne bi se ništa desilo - zaključio je Krkobabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!
SVE JE SPREMNO

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!

Ruska armija u svakom trenutku može brzo da napreduje ka Kijevu. Uprkos tome, ruska strana radije ne žuri i oprezna je. Pored toga, deo ruske vojske nalazi se na teritoriji Belorusije. Rusi su u velikoj prednosti na frontu. Sve ovo sugeriše da je „kraj Ukrajine blizu“, navodi američki pukovnik u penziji Daglas Mekgregor.

04.07.2024

15:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija