• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

16:51

Upravljanje oblacima je realna mogućnost! Manipulacija vremenskim prilikama se zasniva na Teslinim tehnologijama! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Upravljanje oblacima je realna mogućnost! Manipulacija vremenskim prilikama se zasniva na Teslinim tehnologijama! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info dana" Informer TV bio je diplomirani inženjer Goran Marjanović. On je govorio o nedavnim vremenskim nepogodama, ali i o mogućnosti da su one bile stvorene od strane ljudskog faktora.

Marjanović kaže da je tehnologija za upravljanje vremenom odavno poznata.

- Sve ono što se dešava na Zemlji je direktno vezano za neke energetske tokove na Suncu i njegovom sistemu. Intenzitet sunčevih aktivnosti je povećan u ovom periodu i ona povećava intenzitet svih aktivnosti na Zemlji. U drugoj polovini jula nas očekuju temperature od preko 40 stepeni Celzijusa. Ljudi treba da planiraju da što više vremena provode u prirodi tad. Ovo što nam se sada dešava jeste rezultat nekih prirodnih pojava, ali ima i osnova da se veruje da je čovek tome doprineo. Teško se može razlikovati da li je oblak prirodan ili ga je čovek stvorio. Sad vidimo svakakve forme munja, neke idu i horizontalno. Bitno je izmenjena struktura vazduha i registrovana je velika količina nanočestica metala. Orkan ili oluja lako može da pređe u superćelijsku oluju. Tehnički je moguće pomerati oblake. Upravljanje vremenom je oduvek bio interes ljudi, naročito seljaka. Ta tehnologija je poznata odavno. Cela ta priča se zasniva na Teslinim tehnologijama. Tesli je oduzeto čak 10 Nobelovih nagrada zbog patenata i eksperimenata koje je vršio. Drugi deo njegovog rada je uglavnom nepoznat. Ostaje da jednog dana saznamo šta je radio te 43 godine. Priroda ako se naljuti na nas i otrese nas, nećemo se dobro provesti. Na Pacifiku plovi ostrvo đubreta veličine Kanade - rekao je Marjanović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija