• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

22:30

Svetom vladaju oni čije ime ne sme da se izgovori! Cilj im je da kontrolišu klimu i na taj način uništavaju sve koji su protiv njih!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Svetom vladaju oni čije ime ne sme da se izgovori! Cilj im je da kontrolišu klimu i na taj način uništavaju sve koji su protiv njih!

Podeli vest

Gosti "Info večeri" Informer TV bili su pisac Dejan Lučić i književnica i novinarka Mara Knežević Kern. Oni su govorili na temu globalizma, odnosno takozvane "zelene agende".

Lučić naglašava da svetom vlada sekta Habad koju čine 88 staraca od 88 godina.

- U mom dosijeu je bilo zapisano da je čudno kako ja uvek imam podatke do kojih objektivno ne bih mogao da dođem, a ispostavljali su se kao tačni. Većina intelektualaca ponavljaju priče koje su nebitne i zamajavaju ljude. Niko mi nikada nije pretio, niti me dirao ili zvao na razgovore da me upozorava na to šta da pišem. Već 40 godina govorim i pišem. Zaista se ne bojim. Neke stvari ne bih radio, ali ako moram... "Turski zavet" je špijunski roman iz tri dela koji pišem iz zadovoljstva. Naš prijatelj Erdogan, koji sad ulazi u BRIKS, se nada da će dobiti ono što mašta. Amerikanci su urušili Kule bliznjakinje sa eksplozivom na svakom spratu. Da je avion zaista udario, dole bi bile neke torbe, cipele, stvari... Isto se dogodilo i sa avionom koji je udario u Pentagon i baš pobio neke generale koji su bili protivnici globalista. Iza svake terorističke organizacije stoje zapadne službe. Svi članovi su plaćenici koji su plaćeni nekoliko hiljada dolara mesečno. Svetom vladaju oni čije ime niko ne sme da izgovori. Oni čekaju svoga mesiju kad dve trećine čovečanstva bude pobijeno. Rusija odlaže napad na Ameriku, da je ne bi gađali ti ludaci, pa bi ona morala da odgovori. Ne bi svet bio uništen, ali Evropa bi. Tramp će uraditi ono što mu Habad sekta kaže. Tu sektu čini 88 staraca od 88 godina - rekao je Lučić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mara Knežević Kern

Knežević Kern kaže da je svetskim moćnicima konačan cilj potpuna kontrola vremenskih uslova uz pomoć koje bi pobeđivali neprijatelje bez i jednog ispaljenog metka.

- Žao mi je što nema mladih koji bi se dohvatili tih tema (zelene agende). Majkl Marfi je prvi 2014. godine otkrio da mu se na imanju lišće suši jer stalno idu i prskaju. Vilhelm Rajh je pre Drugog svetskog rata počeo da eksperimentiše sa kišom i uspeo da je izazove. On je smatrao da će to pomoći regionima u kojima ima suše, međutim to je odmah pretvoreno u oružje. Eksperimentisali su sa kišom i sušom. Bankari su shvatili da treba da se nađe neki novi način da se uzima danak glupom narodu. Zelena agenda. Sad su čak smislili da treba da plaćamo usluge prirodi, a ljudi se primaju. Ne može pčela da radi, a da joj se ne plati. More tehnologija i oni se igraju s ovom planetom. Poigravanjem sa prirodom je sve ovo uzrokovano. Oni su priznali da je to oružje. Njih ne zanima hoćemo li biti gladni ili siti, oni se spremaju da budu gospodari sveta. Cilj im je da potpuno vladaju klimom i da uništavaju neprijatelje na taj način, bez zrna baruta. Oni žele da vladaju svetom - istakla je Knežević Kern.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija