• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

17:58

Vlade u svetu služe za ostvarivanje interesa Bilderberga! Doveo je Makrona na vlast preko Rotšild veze! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Vlade u svetu služe za ostvarivanje interesa Bilderberga! Doveo je Makrona na vlast preko Rotšild veze! (VIDEO)

Podeli vest

Slobodan Reljić, sociolog i novinar, gostovao je u emisiji "Info dan" Informer TV i govorio, između ostalog, o Bilderberg grupi.

Reljić poručuje da je Evropa, odnosno njeno društvo, ušla u velike probleme.

Tako je bilo i pre Drugog svetskog rata. Zbog toga je Hitler došao na vlast. Kina ekonomski, praktično, poništava Zapad. Oni su mogli da rade šta su hteli nakon što je pao Sovjetski Savez. Bilderberg grupa je krajnja konsekvenca. Ona funkcioniše tako što upotrebljava postojeće resurse. Vlade služe da bi ostvarivale njihove intrese. Na Zapadu, ovakvi ljudi imaju svoje države koje obavljaju poslove koji njima trebaju, a na Istoku imate državu koja ima svoje tajkune, pa ih onda ona uvodi u red. To je potpuno poništavanje demokratije. Tamo se sastaju biznismeni. Vaša obaveza je prvo prema Bilderbergu, pa onda prema vladi iz koje dolazite. Imate i Rimski klub, koji je napravljen 50-ih ili 60-ih godina. Cilj je bio da privuku naučnike. Kad vi radite nešto tajno, to deluje opasno. Postoji racionalno, instiktivno i proročko znanje - ističe Reljić. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Slobodan Reljić

On je naglasio da je glavno pitanje još uvek ko će vladati svetom.

Oni imaju te ideje za upravljanje. Zelena agenda, da proizvode viruse i da ih zaustavljaju. Da se Putin nije pojavio svi bi pozeleneli toliko da ne bi mogli da živimo. Vi ne možete više toliko da širite sve to po svetu. To je neka vrsta planetarnog terorizma. Njima je uvek malo sve što dobiju. Srbi su po Dejtonskom sporazumu dobili 49% teritorije, iako su držali 70%. Odmah nakon toga je Zapad krenuo u rušenje toga. Jedina tema je uvek bila, a i sada je, ko će da vlada svetom i koliko je njihovo parče u vladanju sveta - kaže Reljić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija