• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2024

10:31

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Podeli vest

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

Zlojutro podseća da "borci za taj lažni genocid već godinama rade takve stvari".

- Sad su samo nastavili svoju agendu koju propagiraju godinama. Oni ni sami ne znaju šta to treba da bude, alternativa čemu. Njima smeta i da se Svesrpski sabor bavi srpskim identitetom i tradicijom. Šta možemo da se sporimo oko identiteta? Kada se održavao sabor Vučić je otvoreno pozvao sve opozicione stranke da prisustvuju. Niko se nije pojavio. To dovoljno govori. Ako vi imate bilo šta da kažete protiv jedinstva srpskog naroda onda ste vi duboko zastranili. Neki narod je za vas glasao, a vi sad taj isti narod hoćete da etiketirate kao genocidan. Srbija je postala problem od 2012. kada smo počeli otvoreno da pričamo o svojim žrtvama i kada smo počeli da pričamo da se u Srebrenici nije dogodio genocid, već zločin. Mi nikada kroz istoriju nismo bili osvajači niti genocidan narod. Nikada nismo uzimali tuđe. Niko nije reagovao kada se 2004. desio pogrom Srba s Kosova - izjavio je Zlojutro.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija