• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2024

10:28

Čim se čuju negativni komentari iz regiona, znamo da Srbija napreduje! Našim komšijama mnogo smetaju putevi, pruge, ali i ujedinjeni srpski narod! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Čim se čuju negativni komentari iz regiona, znamo da Srbija napreduje! Našim komšijama mnogo smetaju putevi, pruge, ali i ujedinjeni srpski narod! (VIDEO)

Podeli vest

Udarci stižu sa svih strana od onih kojima smeta slobodoumna Srbija. Sve više napada na predsednika Vučića dolazi iz zvaničnog Zagreba. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Zoran Babić iz SNS-a. Uživo u program javio se Lazar Stević, dopisnik TV Most, koji je govorio o još jednom napadu na Srbina od strane Albanca na teritoriji KiM.

Zoran Babić, iz SNS-a rekao je da sve dok se u Srbiji grade pruge, aerodromi, dok Srbija napreduje, udarci sa strane će dolaziti.

-Oni nisu samo iz  Zagreba, nego i iz Sarajeva. To su mesta gde im odgovara da Srbija bude razjedinjena. Mi nećemo nasesti na priču iz devedesetih. Udaranjem na Vučića prikrivaju svu razjedinjenost sopstvene politike. Nisam čuo vest da je jedan kilometar autoputa izgrađen u Hrvatskoj. Kada toga nema, kada po svim parametrima Srbija prestiže Hrvatsku, šta će da rade? Udaraće na Hrvatsku!-naveo je Babić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Zoran Babić

On je komentarisao da zemlje u regionu nemaju politiku, ni dovoljno znanja da na pruženu ruku odgovaraju pruženom rukom.

-Mi ćemo i dalje voditi ovakvu politku. Kada god bude potrebna pomoć nekome u regionu, Srbija će uvek izaći u sustret i to govori i o nama i o njima. Srbija želi jedinstvo, želi da jača našu privredu, da gradimo ovu državu i to je jedina politika koju vodimo. Naša borba je borba za očuvanje Srbije zajedno sa KiM i sa svim što je naše. Nijma smeta što su se Srbi konačno ujedinili. Svi smo građani Srbije i svi smo se ujedinili. Ne pamtim da je nekada bila politka: samo sloba Srbina spasava. To je ona politika koju vodi Aleksandar Vučić. Čini mi se da mi koji živimo u Srbiji najmanje primećujemo sve ovo što se menja. Beograd nije neki glavni grad na Balkanu, on je zaista postao metropola. Ljudi koji povremeno dođu ili stranci mnogo više primećuju i cene to šta se uradilo i kako se uradilo. Srbija nije samo Beograd. Morate da dođete u moju Vrnjačku banju: godnola koja se gradi ka  Goču, najmoderniji autoput, otvoreni su radovi na rekonstrukciji pruge od Niša ka Dimitrovgradu- rekao je Babić.

Lazar Stević, dopisnik TV Most, javio se uživo u program i rekao je da se na KiM, u prodavnicu koju drži Srbin, upao Albanac, napao ga pred detetom i polomio mu nos.

Foto: Informer printscreen

Lazar Stević

-Kosovska policija prvo je uhapsila Srbina, a tek onda je odvela napadača. Taj isti Albanac je ulazio u njihovu kuću i maltretirao ih, brao im povrće iz plastenika, a desetak dana kasnije, on je napao Srbina. To je sve posledica onoga što stiže iz Prištine. Kurti daje vetar u leđa pojedinim ekstremnim albanskim grupama da mogu tako da se ponašaju-rekao je Lazar Stević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni
Politika

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

05.10.2024

19:37

Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje
Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje

Zoran Srećković penzionisani policajac koji je 5. oktobra 2000. godine bio u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime kada je ona napadnuta, kaže da su političari sa navijačima upali i odneli oružje, koje nikada nije vraćeno i ne zna se gde je završilo i da su pojedinci zbog toga dobili nagrade za unapređenje demokratije, a on se pita: "Kojoj su demokratiji oni doprineli tog 5. oktobra?!"

05.10.2024

11:41

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija