• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2024

16:35

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od scenarija je da je atentat na Trampa organizovao jedan mladić, ali sa druge strane, teorija je da je to organizovao sam Tramp kako bi obezbedio svoju pobedu na izborima. Obe teorije imaju smisla i obe imaju relativno adekvatne argumente. Šta je bliže istini? Na tu temu u "Info danu" govorili su prof. dr Ivan Pajović, ekonomista i bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija.

Prof. dr Ivan Pajović, ekonomista rekao je da mu je ovo prvi put da se javno na televiziji bavi špekulacijama i da više voli da barata egzaktnim činjenicama.

Foto: Masha Bandjur

Ivan Pajović

-Ja sam ekonomista i više volim egzaktne podatke nego špekulacije.  Ipak, zanima me i geopolitika. Nesklon sam tome da poverujem svemu što mediji prezentuju. Mi smo videli nekoliko stvari od kojih su neke veoma neuverljive. U suštini, hitac se ne čuje, prasak se ne čuje, a u tom momentu predsednički kandidat ima rasečeno uvo, ali mi krv ne vidimo. Tek kasnije vidimo krv na licu koja do tada nije postojala. Iako je pogođen, preti pesnicom i psuje kao kočijaš. Vi znate kako se masa ponaša u takvim situacijama. Masa počinje da beži, a to mi ne vidimo. Govori se o kolateralnoj šteti, o jednom poginulom. Tu je čitav niz jako čudnih situacija. Ključno pitanje je zašto se uvek uklanja atentator. Jedino atentator zna tačno šta se desilo, ali mrtva usta ne govore! Oni koji veruju u zvaničnu varijantu, reći će da postoji plastična hirurgija i da će mu napraviti novo uvo. Zašto "up". Zašto bi neko ustajao? Ne verujem da psuje zato što je izgubio cipele i da zbog cipela mlati pesnicom. On tendeciozno mlati pesnicom i to mi je dodatni razlog da sve ovo smatram vrstom scenarija- rekao je Ivan Pajović.

Bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija rekao je da je u pitanju američki folklor.

Foto: Masha Bandjur

Slobodan Samardžija

-To nema veze sa izborima, oni to rade kad god im zatreba tokom cele godine. Niko od tih ljudi koji se bave pucanjem nije imao pravi motiv. Ovi u Americi ubijaju samo zato što znaju da će se naći na naslovnim stranicama svih medija. Šta god da je ovaj dečko uradio, neka teorija zavere bi se isplela. Pitanje je samo ko pravi bolje teorije zavere, a ko lošije. Pitanje je kakav oni imaju uvid u stanje na terenu. Ako oni zaista rade svoj posao, oni će odmah uočiti onog ko je pucao. Tramp se otimao da se pojavi, što znači da je to za njega dobra prilika. Iskoristio je tu priliku savršeno. Slika kad on nešto preti, a iza njega američka zastava deluje kao da je neko izrežirao. Ispalo je baš onako kako je Tramp mogao da priželjkuje. Na Trampa su u tom trenutku bile uperene gomile fotoaparata i kamera.  Činjenica je da je ovo događaj koji će pomoći Trampu za dalje. Amerika mora da se menja, mora da se menja način života i funkcionisanja. Vidi se da ni SAD ne funkcioniše, kao što ne funkcioniše ni EU- rekao je Slobodan Samardžija.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30