• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2024

18:19

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER TV! Žena koja je bila pored Trampa u trenutku atentata otkriva detalje drame u Pensilvaniji

Miloš Rafailović

Live TV

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER TV! Žena koja je bila pored Trampa u trenutku atentata otkriva detalje drame u Pensilvaniji

Podeli vest

Sutra od 20 časova i 30 minuta ekskluzivno u program Informer televizije, tokom emisije Rat uživo, uključiće se Cindy Cheran Lubinski, članica tima Donalda Trampa koja je u trenutku pokušaja atentata sedela u prvom redu tokom skupa.

Ona će ekskluzivno za našu televiziju ispričati šta se dogodilo na skupu u Pensilvaniji kada je Tomas Metju Kruks pucao u republikanskog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.   

Lubinski je inače član odbora organizacije "Srbi za Trampa". Sa njom će razgovarati voditeljka i autorka emisije " Rat uživo" Andrea Veskov. 

Foto: Foto: Printscreen

 

Ostanite uz Informer TV gde vas svakoga dana očekuju ekskluzivne informacije i gosti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija