• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2024

10:30

Jedino jataci šiptarskog teroriste znaju kakav plan je imao! Svi kriminalci sa naših prostora su povezani! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Jedino jataci šiptarskog teroriste znaju kakav plan je imao! Svi kriminalci sa naših prostora su povezani! (VIDEO)

Podeli vest

Penzionisani policijski general Goran Radosavljević Guri i državni sekretar Đorđe Dabić komentarisali su pojavu terorizma u našoj zemlji tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

Radosavljević ističe da je takozvana država Kosovo zemlja koja živi na kriminalu, odnosno od droge i oružja koje poseduju.

- On je od malih nogu zadojen tim pričama da treba da postoji država "Velika Albanija". On je, ako su ti podaci tačni, sa 14-15 godina počeo da ubija. Ja ne mogu da budem toliko hrabar da kažem šta je bio njegov plan. O tome mogu da govore ljudi koji su mu pomogli. Uhapšena je žena u Mladenovcu, muškarac u Bijeljini, oboje srpskog porekla. Imali smo i onog vehabiju srpskog porekla, koji je pokušao napad na žandarma. To je lažna država koja živi na kriminalu. Žive od droge i oružja koje imaju. Oni su indoktrinirani od rođenja. Njima su heroji Adem Jašari i drugi najveći kriminalci. To je njihova duševna hrana. Svi kriminalci i teroristi sa svih ovih bivših prostora su povezani - kaže Guri.

Foto: Masha Bandjur

Đorđe Dabić

Dabić naglašava da kosovski Albanci nemaju svoju istoriju, pa stoga veličaju kriminalce i teroriste iz svojih redova.

- On je imao određenu podršku institucija te lažne države. Indikativno je da se radi o terorizmu. Nas posebno brine to što se pre mesec dana takođe desio teroristički napad. Dva ovakva događaja da se dese u ovako kratko vreme, očigledno je da imamo terorističko delovanje u sprezi. Kad nemate svoju istoriju, morate da pravite hiper-produkciju od nedavnih događaja. Oni (Šiptari) nemaju neku slavnu tradiciju na koju mogu da se pozovu. Njihova istorija počinje 1999. godine. Njima je jedina perspektiva da mrze sve što je srpsko - konstatuje državni sekretar.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija