• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

12:22

Duboka država nastoji da prokrči put Kamali Haris! Demokrate i republikanci lepe etikete jedni drugima! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Duboka država nastoji da prokrči put Kamali Haris! Demokrate i republikanci lepe etikete jedni drugima! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" televizije Informer bio je predsednik Udruženja lobista Srbije Nenad Vuković. Govorio je na temu izbora u Americi, konkretno, o tome ko bi mogao da bude novi kandidat demokrata za predsednika.

On konstatuje da je Džo Bajden bio primoran da odstupi od učešća na izborima kako ne bi ugrozio budućnost svoje stranke.

- Činjenica je da je jedna premoćna mašinerija, sa sve dubokom državom, nastoji da prokrči put Kamali Haris. Potpuno je jasno da je Bajden bio prinuđen da odstupi od trke jer mu je predočeno da bi u suprotnom ugrozio budućnost Demokratske stranke. Bračni par Obama nije bez rezerve požurio da podrži Kamalu Haris. Postoji mišljenje da Mišel Obama nije spominjana kao kandidat da bi izbegla sve ove prozivke. Kamala Haris je do juče bila u senci Džoa Bajdena. Videli smo da je Kamala u svom prvom nastupu rekla da poznaje ljude kao što je Tramp i da oni oličavaju sve ono što Amerika ne treba da bude. Vade se neke stvari iz prošlosti, lepe se etikete - rekao je Vuković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević odbrusio opoziciji: Deklaracija nije pamflet, nego osnov političke borbe za opstanak Srba!
Politika

Vučević odbrusio opoziciji: Deklaracija nije pamflet, nego osnov političke borbe za opstanak Srba!

Deklaracija o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda nije nikakav pamflet i fikcija, nego prava nacionalna deklaracija i naš politički odgovor u odnosu na situaciju koja je prisutna na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj, poručio je danas u Skupštini Srbije premijer Miloš Vučević, kritikujući odnos opozicije prema ovom dokumentu.

24.07.2024

13:25

Jovanov odgovorio Milošu Jovanoviću: Kaže da je SPC temelj, a glasao protiv izgradnje crkve u Novom Sadu!
Politika

Jovanov odgovorio Milošu Jovanoviću: Kaže da je SPC temelj, a glasao protiv izgradnje crkve u Novom Sadu!

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija sutra“, reagovao je danas, tokom sednice Narodne skupštine, na izlaganje narodnog poslanika Miloša Jovanovića (Nova DSS-POKS-NADA) i poručio da je zanimljivo kad nam o važnoj ulozi SPC govore oni koji su u Novom Sadu glasali protiv izgradnje hrama SPC posvećenog velikomučenicima stradalim u Novosadskoj raciji, zajedno sa svima onima sa kojima su kasnije bili u koaliciji.

24.07.2024

13:14

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija