• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2024

22:30

Ukrajina je rasprodata Amerikancima! Trgovina organima se pojavila u zemlji, a dugovi su sve veći!

Masha Bandjur

Live TV

Ukrajina je rasprodata Amerikancima! Trgovina organima se pojavila u zemlji, a dugovi su sve veći!

Podeli vest

Pojavu trgovine organima u Ukrajini i sposobnost predsednika Rusije Vladimira Putina da se nosi sa pretnjama i ucenama sa Zapada, komentarisali su gosti Rata uživo pukovnik Ilija Kajtez i glavna urednica "Sputnjika" Ljubinka Milinčić.

Pukovnik Ilija Kajtez istakao je Zapad na Ukrajinu gleda kao na rezervoar organa i jeftine imovine.

- Moskva je jedina koja ima mirotvorački uticaj. Mi prisustvujemo novom stanju u svetu gde Rusi i Kinezi lete avionima tik pored Aljaske je do pre samo 20 godina bila nezamisliva. Organi kojima se trguje u Ukrajini su namenjeni Zapadu kao rezervoar koji će im omogućiti da nastave da žive u hedonizmu. Mi smo njima beskorisne izjelice koje im otimaju vazduh i hranu, jer oni smatraju da su rasa iznad svih koja treba da upravlja svetom. Oni u malom ukrajinskom detetu vide sveže organe, a problem nas slovena pravoslavaca je problem što mi gledamo ljude prema sebi. Putin pametno bira reči i zna da je na čelu jedne moćne zemlje, a ruski narod ima sreće što ih predstavlja takav čovek. Ukrajina doživljava propast, jer je neki komičar i glumac umislio svetskog lidera koji zbog svojih interesa više milionski narod uvukao u rat - rekao je Kajtez.

Foto: Masha Bandjur

 

Glavna urednica "Sputnjika" Ljubinka Milinčić navela je da NATO pakt smatra slabašnom organizacijom koja živi od plašenja naroda.

- Imamo podatak da su neka odvedena deca u Ukrajini vraćena roditeljima, neka deca su ostala u kampovima koje su Rusi napravili dok se ne nađu roditelji ili staratelji. Međutim u Ukrajini se dešava da decu samo odvode da im se trag više ne nađe. NATO je bezzuba alijansa koja ničemu više ne služi sem da se njihovi poglavari bogate zabluđivanjem i plašenjem naroda - rekla je Milinčićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija