• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2024

08:57

Opozicija želi da nam uvede vrednosti sa Zapada! Đilkoši i pijanci ordniniraju po Skupštini Srbije! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Opozicija želi da nam uvede vrednosti sa Zapada! Đilkoši i pijanci ordniniraju po Skupštini Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

O Olimpijskim igrama, ali i ponašanju opozicije u Skupštini Srbije, govorila je gošća Vikend Info jutra Vjerica Radeta potpredsednik SRS.

Vjerica Radeta potpredsednik SRS, ističe da su se na Olimpijskim igrama promovisale nakaradne vrednosti sa Zapada.

- Nažalost na Olimpijskim igrama nismo videli sportiste u prvom planu, već skaradne vrednosti. Homoseksualci i ostali transrodni ljudi imaju pravo na život, ali što to mora da se promoviše. Olimpijske igre su na velikom otvorenom prostoru, to prati mnogo ljudi, a bilo je je neprimereno promovisati dekadentni Zapad - rekla je Radeta.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vjerica Radeta

 

Potpredsednica SRS se dotakla i teme unutrašnje politike u Srbiji i ponašanju jednog dela opozicije u Skupštini Srbije.

- U Skupštini stvarno trebaju srpski radikali, ovi iz opozicije dođu izlupetaju se, kao što je onaj pijani Ćuta. Đilkoški nastup Ponoša sa rukom u džepu i Lutovac koji je lupao gluposti. Ana Brnabić ih je pustila da govore do mile volje i da vređaju, čak i govore antisrpske izjave, da bi pokazali svoje pravo lice. Sednica u Skupštini je pokazala da moraju da se promene neke stvari, posebno poslovnik - objasnila je Radeta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti
Društvo

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti

Hepatitis je podmukla bolest koja nema specifične simptome, može se detektovati u ranoj fazi samo testiranjem pa se preporučuje svakoj punoletnoj osobi da se makar jednom u životu testira na hepatitis B i C, istakla je prof. dr Ivana Milošević, infektolog, gastroenterohepatolog, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.

28.07.2024

10:48

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija