• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2024

10:24

(VIDEO) Opoziciji smeta srpski Komonvelt i povećanje plata! Bakarec: Oni su kao gremlini i šire primitivne srednjovekovne laži o Rio Tintu!

Miloš Rafailović

Live TV

(VIDEO) Opoziciji smeta srpski Komonvelt i povećanje plata! Bakarec: Oni su kao gremlini i šire primitivne srednjovekovne laži o Rio Tintu!

Podeli vest

Nebojša Bakarec narodni poslanik, govorio je u Vikend Info jutru o divljanju opozicije, ali i njihovom protivljenju o iskopavanju litijuma.

Nebojša Bakarec narodni poslanik, kaže da opoziciji smeta zajedništvo Srba.

- Opozicija nije krenula da napada poslanike, a Ana Brnabić ima zavidan nivo tolerancije. Oni su kao gremlini imaju tri faze, a treća je najgora faza. Njima smeta Deklaracija koju su potpisale Srpska i Srbija i oni se protive povezivanju Srba. Naša zajednička Deklaracija je povezivanje Srba kao Komonvelt. Kao što nemaju ništa protiv Komonvelta, onda ne treba da imaju ništa protiv srpskog Komonvelta - rekao je Bakarec.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nebojša Bakarec

 

Naš sagovornik dodaje i da opozicija širi laži i neistine o Rio Tintu i zagađenju.

- Doveli su oni Rio Tinto, promenili su zakon o rudarstvu i dali im dozvole za kopanje. Šire laži i neistine o Rio Tintu i zagađenju. Kopaće se litijum koji je belo zlato i nafta zajedno. Opozicija krije što je dovela Rio Tinto, a to je dobro što su ih doveli. Opozicija je držala 11 godina Rio Tinto u Srbiji, a sada širi primitivne srednjovekovne laži. Govore da će sumporna kiselina ugušiti celu Srbiju, što je laž - kazao je Bakarec.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti
Društvo

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti

Hepatitis je podmukla bolest koja nema specifične simptome, može se detektovati u ranoj fazi samo testiranjem pa se preporučuje svakoj punoletnoj osobi da se makar jednom u životu testira na hepatitis B i C, istakla je prof. dr Ivana Milošević, infektolog, gastroenterohepatolog, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.

28.07.2024

10:48

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija