• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2024

17:39

Ne propustite premijeru spektakularne emisije "4 i po žene" na Informer televiziji: Slavica Đukić Dejanović otkrila da je bila prevarena od strane partnera! (FOTO)

Tanja Andric

Live TV

Ne propustite premijeru spektakularne emisije "4 i po žene" na Informer televiziji: Slavica Đukić Dejanović otkrila da je bila prevarena od strane partnera! (FOTO)

Podeli vest

U nedelju, 28. jula u 18 časova na Informer televiziji počinje sa emitovanjem emisija "4 i po žene".

Zina Al Sattaf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević sa svojom gošćom Slavicom Đukić Dejanović razgovarale su o toksičnim vezama, ali i kako ih izbeći.

Foto: Tanja Andric

 

Dame su ogolile dušu i bez zadrške govorile o partnerskim odnosima, a otkrile su i intimna iskustva koja se prepričavaju samo najboljim prijateljicama uz šoljicu kafe.

Foto: Tanja Andric

 

Slavica Đukić Dejanović pred kamerama Informera priznala je da je bila prevarena u vezi, ali i na čemu je zahvalna prethodnoj supruzi svog muža.

Aktuelna ministarka i sama je kaže bila u toksičnom odnosu.

- On je imao mamu koja je ličila izgleda na mene, bila je vrlo stroga, kastrativno je delovala na njega i ja ga podsećam na tu mamu i on ne može mene da voli. 

Šta su još ove šarmantne dame otkrile o svojim vezama pogledajte u videu ispod, a to je samo mali deo onoga što vas u nedelju očekuje na kanalu najgledanije kablovske televizije u Srbiji. 

Ne propustite premijeru emisije koja će vas ostaviti bez daha, samo Informer televiziji. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đukić Dejanović: Deklaracija je putokaz ka produbljivanju odnosa Srba s obe strane Drine!
Politika

Đukić Dejanović: Deklaracija je putokaz ka produbljivanju odnosa Srba s obe strane Drine!

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović sastala se danas u Banjaluci sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić sa kojom je razgovarala o nastavku saradnje u oblasti obrazovanja i naglasila da je Deklaracija o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda putokaz ka produbljivanju međusobnih odnosa i negovanju zajedništva Srba s obe strane Drine.

03.07.2024

14:30

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija