• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2024

16:50

CECA ILI JECA?! Treća velika podela između Srba! Na čijoj ste vi strani? (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

CECA ILI JECA?! Treća velika podela između Srba! Na čijoj ste vi strani? (VIDEO)

Podeli vest

Burna rasprava u Info megdanu vodila se oko toga ko je bolja i uspešnija pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ili Jelena Karleuša. O tome su raspravljali gosti Nemanja Tonić, voditelj i reporter Informer TV i Goran Doljančević novinar šoubiz rubrike Srpskog Telegrafa , ali i publika na Informer televiziji.

Jelena Karleuša je u jednoj izjavi za medije rekla da su se pevačice ku*ve, a ona najveća, mislivši da svako od njih ima cenu za koju radi. Novinari su tada anketirali Svetlanu Ražnatović koja se nije složila sa svojom koleginicom. Od tog trenutku kreću prve prepirke između ove dve regionalne zvezde.

Nemanja Tonić, voditelj i reporter Informer TV i Goran Doljančević novinar šoubiz rubrike Srpskog Telegrafa raspravljali su o tome ko je bolja, uspešnija i poznatija pevačica - Jelena Karleuša ili Svetlana Ceca Ražnatović.

Nemanja Tonić kaže da je Svetlana Ceca Ražnatović bolji i kvalitetniji pevač od Jelene Karleuše.

- Odrastao sam kod Cecine kuće i uvek sam uz nju i na njenoj strani. Ovo je treća velika podela među Srbima kroz istoriju. Smatram da je Ceca mnogo kvalitetniji i bolji pevač od Karleuše. Mahom ja i moje društvo slušamo Cecu, jer su tekstovi bolji i dublji i nikada se nisam napio slušajući Karleušu. Karleuša je uvek bila inovativnija, a Ceca je u onom tradicionalnom delu muzike. Ne moraš da budeš magistar muzike da bi shvatio da je Ceca bolji pevač - kazao je Tonić.

Foto: Masha Bandjur

Nemanja Tonić i Goran Doljančević

 

S druge strane Goran Doljančević tvrdi da Jelena Karleuša ima više uticaja u medijima, kao i to da je mnogo inovativnija od Ražnatovićeve.

- Jelena Karleuša tačno zna kako da napravi šou, ali i ima uticaja u medijima. Karleuša poštuje našu profesiju i tačno zna šta nam treba. Zna nekada da bude drska i bezobrazna, ali i novinari su bili bezobrazni prema njoj. Muzika se previše menjala, a smatram da su se ljudi više odlučili za Cecu zbog tog tona tradicije, dok je Karleuša ubacila nešto novo u muziku - rekao je Goran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21