• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2024

09:28

Kako ove ljude nije sramota?! Opozicija pokušala da politizuje tragediju u Novom Sadu! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Kako ove ljude nije sramota?! Opozicija pokušala da politizuje tragediju u Novom Sadu! (VIDEO)

Podeli vest

Rebalansom budžeta ulagaće se u vodoprivredu, zdravstvo, obrazovanje, sport, ali i druge oblasti. Požar u Novom Sadu na žalost odneo je više života, a među nastradalima ima i male dece. Iz ovog razloga Grad Novi Sad proglasio je trodnevnu žalost. Na ove teme u "Info jutru" govorila je predsednica pokrajinske vlade Maja Gojković.

Predsednica pokrajinske vlade Maja Gojković komentarisala je požar u Novom Sadu i proglašenje trodnevne žalosti u ovom gradu.

-Grad Novi Sad proglasio je trodnevnu žalost zbog tragedije nesagledivih razmera. Policija utvrđuje šta se zaista desilo. To je nešto što ne bi trebalo da se dešava u 21. veku. Važno je sagledati uzroke ovakvog požara ne bi li pokušali prevencijom da sprečimo ovako nešto. Juče je bilo pokušaja čak i da se ovako tragičan događaj politizuje što je zaista vrhunac neukusa. Naravno da postoje različite političke stranke, ali kada su ovakve teme upitanju, treba preskočiti razlike i biti čovek. Stvarno treba imati granice u životu. Sve crvene linije jesu pređene od strane opozicije koja ne bira događaje. Njima uopšte nije stalo do istine i pravde, već do toga da što više negativnosti stave na teret predsedniku Aleksandru Vučiću ne bi li na taj način podigli javnost- rekla je Maja Gojković.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maja Gojković

Ona je rekla je da opozicija želi da dehumanizuje predsednika kao čoveka i prikaže ga kao monstruma.

-Upravo su oni ti koji vode tu tajkunsku politiku. Stalno dele nas i njih i pokušavaju duboko da podele srpsko društvo. To ne radi niko ko misli dobro. Mi se svi razlikujemo. Devedesetih godina je u Parlamentu bilo razmene mišljenja. U odnosu na današnju opoziciju, to je bio razgovor na nivou Akademije nauka. Danas te komunikacije nema. Predsednica Skupštine Ana Brnabić pozvala je jednog od čelnika grupe Proglas da razgovaraju o litijumu i sučele različita mišljenja. Njima je to poslužilo da odbiju razgovor, ali i za mnogobrojne uvrede i razotkrivanje njihovog političkog manira. Čujem da će ovih dana početi eksplotacija litijuma u jednoj od evropskih zemalja, ali ne vidim da tu postoji zastrašivanje njihovih ljudi- rekla je Maja Gojković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bomba! Barsa dovodi asa Juventusa!
Fudbal

Bomba! Barsa dovodi asa Juventusa!

Barselona želi, Frederiko Kjeza takođe (28), sada ostaje samo da Juventus aminuje celu priču i da italijanski ofanzivac pojača španskog giganta!

24.08.2024

11:32

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija