• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2024

19:59

Putin je pokazao da se nacionalni interesi ne ostvaruju bez suprostavljanja Zapadu! Amerika pokušava da je oslabi preko marionetskog ukrajinskog naroda! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Putin je pokazao da se nacionalni interesi ne ostvaruju bez suprostavljanja Zapadu! Amerika pokušava da je oslabi preko marionetskog ukrajinskog naroda! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Otvorenog studija" bio je Branko Pavlović iz pokreta "Mi, glas naroda". Govorio je na temu globalizma i borbi slobodnih zemalja protiv njega, a naročito o naporima Ruske Federacije da se suprostavi Zapadu.

Pavlović ističe da je predsednik Rusije Vladimir Putin pokazao da je suprostavljanje Zapadu neminovno kad se ostvaruje bilo koji ozbiljniji nacionalni interes.

- Ta pomoć Amerike Ukrajini u tim elektronskim posmatranjima i podacima im daje određenu prednost. Putin je pokazao da se moraš suprostaviti Zapadu ako hoćeš da ostvariš bilo koji ozbiljniji nacionalni interes. Mi vrlo precizno prepoznajemo da se zaista moraš boriti i izboriti za neku slobodu, bolji svet, ravnopravnije odnose i sve drugo nam je odmah manje važno. Ja ne bih rekao da taj rat nije naš. Treba staviti neki širi kontekst. Već 15 godina vidljivo, ključne države koje su van uticaja Amerike stvaraju novi svet. Od veoma velike važnosti je da se ta ideja da će Amerika preko ukrajinskog naroda, nažalost, kao marionete, uspeti da oslabi Rusiju, a onda i da slomi Kinu ne ostvari. Svi mi ostali bi bili pod čizmom globalističkog imperijalizma. Iste sile koje rade o glavi Rusiji rade o glavi i Srbiji i Republici Srpskoj. Izrael nema prava da se brani na okupiranim teritorijama. Zapadna obala, Golan, Gaza su teritorije gde on nema prava da bude, pa ni da se brani. Ubiti izraelskog vojnika u Gazi je legitimno, to nije nezakonito. Oni smatraju da je to neki užas i ide neka odmazda. Mislim da bi odnosi sa Rusijom mogli da budu bolji. Mislim da ne koristimo sve mogućnosti - rekao je Pavlović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija