• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2024

13:01

Bora Čorba je nedodirljiv u svetu muzike! Zašto Severina nije spominjala Jasenovac, već samo Srebrenicu? (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Bora Čorba je nedodirljiv u svetu muzike! Zašto Severina nije spominjala Jasenovac, već samo Srebrenicu? (VIDEO)

Podeli vest

Novinar Srđan Zelembaba Zele i harmonikaš Aleksandar Sofronijević bili su gosti "Info jutra". Oni su analizirali negativne poruke koje određeni korisnici "Iksa" šalju životno ugroženom Bori Đorđeviću, kao i najnoviji skandal sa Severinom Vučković na srpsko-hrvatskoj granici.

Zelembaba konstatuje da Severina ne treba da se čudi što su je zaustavili na granici jer je iznosila veoma upitne stavove u prošlosti.

- Sahraniše čoveka i pre vremena. Legenda, takav čovek se jednom rađa. On je lafčina. Ne znam što se digla tolika frka oko toga što je Severina zaustavljena na granici. Ako je pominjala Srebrenicu, onda pomeni i sve ostalo. Pomeni Jasenovac. Na stranu sve, ali ona nije svetica. Ne možeš ti tek tako da prođeš granicu ako si označen kao sumnjiva osoba zbog stavova koje si iznosio. Mislim da je ona sebi dala previše za pravo. Pod hitno treba da se resetuje, a ne da govori šta treba da radi predsednik države - istakao je Zele.

Foto: Tanja Andric

Aleksandar Sofronijević

Sofronijević zaključuje da je Bora Đorđević nedodorljiva ličnost u muzičkom svetu.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje. Moje lično mišljenje je da je on jedan legendarni autor muzike i tekstova. Nadam se da će dobiti ovu životnu bitku. On ne zaslužuje da mu se pišu ovakve stvari. Svi smo mi grešni. Nedodirljiv je u svetu muzike, vrh rokenrola u Srbiji. Severinu poštujemo kao umetnicu - poručio je harmonikaš.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nema boljeg dokaza da Beograd dobro radi! Šiptari zakukali! Dok Đurić obilazi zemlje koje su priznale lažnu državu, niko ne zna gde je i šta radi Gervala
Politika

Nema boljeg dokaza da Beograd dobro radi! Šiptari zakukali! Dok Đurić obilazi zemlje koje su priznale lažnu državu, niko ne zna gde je i šta radi Gervala

Nekadašnji ministar lažne države Enver Hodžaj rekao je da je šef srpske diplomatije Marko Đurić tokom leta posetio mnoge zemlje iz Azije, Afrike i Latinske Amerike koje su priznale nezavisnost Kosova i ocenio da će se efekti tek videti, dok, sa druge strane, niko ne zna gde je i šta sve to vreme radi takozvana ministarka spoljnih poslova Donika Gervala.

28.08.2024

14:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28