• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2024

10:23

Maltretiranje građana, desant na medije i divljanje! To je pakleni plan eko-talibanskog protesta! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Maltretiranje građana, desant na medije i divljanje! To je pakleni plan eko-talibanskog protesta! (VIDEO)

Podeli vest

Pokret "Eko straža" najavio je danas ispred zgrade RTS-a protest i novo divljanje opozicije. Na pitanje zašto se ta grupacija iživljava nad narodom, odgovorio nam je gost Info jutra, direktor "Srpskog Telegrafa" Saša Milovanović.

Direktor "Srpskog Telegrafa" Saša Milovanović, ističe da opozicija i tajkunski mediji vrše nasilje na isti način već godinama.

- Taj protest je maltretiranje ljudi, a takve iste stvari rade već godinama. Upadali su motornim testerama u RTS, a sada žele to ponovo samo u drugim odelima koja su presvukla. Poenta je da se zastraše ljude na RTS-u i da oni rade kako im kažu. Šolakova medijska trovačnica želi da bude jedina medijska kuća. Kod njih vlada ogroman stepen laži i večeras će da maltletiraju narod opet - rekao je Milovanović.

Foto: Masha Bandjur

Saša Milovanović

 

Prema njegovim rečima, delovi opozicije zastrašuju ljude, kao i to da opozicija želi da maltretiranje građana.

- Opozicija tvrdi da je Vučić lobista Rio Tinta, a oni su sami doveli tu kompaniju i dali joj prava i menjali su i zakon zbog Rio Tinta. Kada se pojavi neki stručnjak iz njihovih redova i najgorih trovačnica, a tvrdi da je iskopavanje dobro, njega odmah sklone i uklone. Sad dovode u situaciju stručnjake da se ljudi plaše od tih eko-talibana. Poruka opozicije na ovim protestima je: Građani spremite se maltretiraćemo vas sve do zime - zaključio je Milovanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija