• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2024

10:27

Ludak Kurti pokušava da bude najveći Šiptar! Želi da protera Srbe sa KiM, da bi dobio nagrade i priznanja sa Zapada! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Ludak Kurti pokušava da bude najveći Šiptar! Želi da protera Srbe sa KiM, da bi dobio nagrade i priznanja sa Zapada! (VIDEO)

Podeli vest

Vjerica Radeta potpredsednik SRS pričala je u Info jutru o sve gorem stanju na Kosovu i Metohiji, ali i o naporima Aljbina Kurtija i pojedinaca iz opozicije da uklone Srbe sa južne pokrajine.

Vjerica Radeta potpredsednik SRS, ističe da Srbija mora da sačuva svoj narod na KiM i u Republici Srpskoj.

- Srbima je sve uskraćeno na Kosovu i Metohiji, hleb, novac, na kraju će i vazduh da bude uskraćen našem narodu. Mi moramo i da sačuvamo bastion srpstva Republiku Srpsku čiji se narod uvek žrtvovao za svoju zemlju. Kurti želi da natera Srbe da krenu put centralne Srbije, ali se Srbi ne daju i ostaju. Kurti je jedan ludak koji ima mentore i finansijere iz raznih organizacija i velikih sila. Zapad želi da Kosovo ne bude deo Srbije - rekla je Radeta.

Foto: Zoran Sinko

Vjerica Radeta

 

Ona dodaje i da pojedinci iz Srbije rade protiv sopstvene zemlje, ali da Šiptari aktivno rade na tome da se Srbi sklone sa KiM.

- Ako gledate Šolakove medije, zapravo to nisu Šolakovi mediji i Šolak i Kurti su nečiji, zapadni. Nenad Čanak i Sonja Biserko su otišli kod Kurtija da ga mole neke nebulozne stvari. Nenad Čanak je uvek radio protiv Srba. Oni su poslati da ubede Srbe na KiM kako se matična država ne brine o njima. Nije samo Kurti Šiptar, ima mnogo Šiptara koji su protiv Srbije. Tu je dosta aktivno i bivših ekstremista iz OVK, oni navijaju samo da Kurti otera sve Srbe sa Kosova i Metohije - kazala je Radeta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Direktorka Fondacije ”Dajana Paunović” i predstavnci Opštine Stari grad donirali kompletnu đačku opremu mališanima u opštini Istok
Društvo

Direktorka Fondacije ”Dajana Paunović” i predstavnci Opštine Stari grad donirali kompletnu đačku opremu mališanima u opštini Istok

Prvog dana školske godine, Dajana Paunović direktorka istoimene Fondacije je zajedno sa predstavnicima gradske Opštine Stari Grad, obišla mališane u školama opštine Istok, i tom prilikom je svakom đaku za početak nove školske godine, uz želju da imaju bezbrižno, uspešno i srećno školovanje, poklonila kompletnu đačku opremu.

03.09.2024

12:13

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija