• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2024

12:54

Svakoj ženi ostane neki ožiljak, a najviše bole oni koji se ne vide! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Svakoj ženi ostane neki ožiljak, a najviše bole oni koji se ne vide! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Dornik iz udruženja "Žena za ženu" bila je gost "Info jutra" televizije Informer. Ona je govorila o tribinama koje njeno udruženje organizuje po Srbiji.

Ona je naglasila da svaka žena može da postane jača zbog iskustava kroz koje je prošla.

- Svaka tribina je humanitarnog karaktera i deo sredstava se donira onkologiji u tom gradu, osim za Beograd. Ovaj put doniramo onkologiji u Zaječaru u kojoj je stanje zaista frapantno. Ove tribine nisu usmerene samo na iskustvo sa rakom dojke, nego prema svakoj od nas. Upravo ćemo tim tribinama osnažiti prisutne i inspirisati ih. Žene sa kojima se ja susrećem su heroine, pobednice, imaju šta da kažu i ostale su inspirisane svojom životnom pričom. Svaka žena ima sposobnost da iskustva interpretira onako da joj idu u korist. Ožiljci mogu biti dokaz naše istrajnosti, a ne asocijacija na poraz. Uvek taj neki ožiljak ostane, a najviše bole oni koji se ne vide - poručila je Dornik.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"
Društvo

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"

Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor. Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor.

18.09.2024

15:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Zavrseno snimanje serije "Kamiondžije" (FOTO)
Kultura

Zavrseno snimanje serije "Kamiondžije" (FOTO)

Završeno je snimanje 4. sezone serije "Kamiondžije". Dogodovštine Žiće i Baje, glavnih likova koje igraju Tihomir Stanić i Nenad Jezdić, gledaćemo kroz 12 novih epizoda sledeće godine na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

18.09.2024

10:19

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija