• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2024

19:53

Još jedan pokušaj atentata na Trampa! Da li je ovo prevelika slučajnost? (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Još jedan pokušaj atentata na Trampa! Da li je ovo prevelika slučajnost? (VIDEO)

Podeli vest

Pre oko pola sata sprečen je još jedan atentat na Donalda Trampa. Ovo je treći pokušaj atentata na bivšeg predsednika Amerike. Da li ovo slučajnost ili je u pitanju neka nameštaljka. Policija nije potvrdila da je u pitanju pokušaj atentata, ali jedna osoba je zadržana. U emsiji "Otvoreni studio" na ovu temu govorili su Branko Pavlović, Mi glas iz naroda i Dragan Škobalj, stručnjak za energetiku.

Branko Pavlović iz "Mi glas iz naroda" rekao je da je tokom istorije bilo mnogo neuspelih atentata.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Branko Pavlović

-Setimo se Kastra i Madura. Ta atmosfera u Americi stvara se već devet godina. Navodno postoji jedan čovek koji je zlo i ako rešiš to zlo, rešićeš sve probleme sa kojima se Amerika suočava. Naravno, te akcije nisu uspešne ako im obaveštajne službe ne raščišćavaju teren da budu uspešne. U najmanju ruku, njihov sistem ne može biti uzor nikome. Reč je o osobi koja je sigurno bila na radaru američkih službi. Ja verujem da je taj čovek zaista hteo da puca, ali šta je bila šira zamisao, ostaje da se vidi. Moramo da ostavimo mogućnosti da je ovo koincidencija. Ovo je možda slučajnost, možda nije. Ono što je sigurno i pouzdano to je kad su veliki mediji u Americi u pitanju, nema odstupanja od osnovne linije- rekao je Pavlović.

Stručnjak za energetiku Dragan Škobalj rekao je da nema idalnog slučaja.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dragan Škobalj

-Nema idealnog slučaja. Možete vi da planirate atentat, pa atentat ne uspe. Moje je mišljenje da je došlo do podela unutar centara moći. Te obaveštajne službe nisu tako monolitne. Ne bi Tramp ni mogao doći na taj nivo da nema ogromnu podršku. Odnos je sigurno 50:50! Bojim se da će oni da plaše i da pristupe možda državnom udaru i da se izbore ne održe. Za njih je pobeda Trampa veliki problem jer on sada ima ogromno iskustvo. I on ne može da donese veliki boljitak čovečanstvu. Ti centri moći su toliko jaki da upravljaju tokovima i njihovi modeli se ne menjaju. Sigurno da im Tramp smeta. Sigruno da je ovo bio pokušaj zastrašivanja naroda, a sigurno nisu mislili dobro ni Trampu ni američkom narodu. Ko je izvođač radova nije važno, važni su naručioci. U pitanju su krupni finansijski kapitali. Trampu je blizak industrijski kapital. Svi centri medija su pod kontrolom krupnog finansijskog kapitala. Ovaj izvođač radova može se naći bilo gde. Verovatno i u ovom drugom delu dolazi do podela. Kako se pojavio Sejmon Kerš? Kako je Karlson intervjuisao Putina?- rekao je Škobalj.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30