• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2024

19:22

(VIDEO) Đilasovi žuti milioneri žele da ukradu još novca od građana! Lažima pokušavaju da osujete projekat "Jadar" i unište Srbiju!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

(VIDEO) Đilasovi žuti milioneri žele da ukradu još novca od građana! Lažima pokušavaju da osujete projekat "Jadar" i unište Srbiju!

Podeli vest

Tema novog Otvorenog studija bila je borba prozapadnog dela opozicije protiv predsednika Vučića i države Srbije, ali i litijuma. O tome su razgovarali gosti bivši portparol Novog DSS i novinar Uroš Piper, Marko Matić direktor Centra za odgovorne medije i Dr Aleksandra Tomić, inovacioni centar Mašinskog fakulteta.

Bivši portparol Novog DSS i novinar Uroš Piper, govori o tome da se i DSS i Miloš Jovanović pridružio antilitijumskom narativu koji vode Đilas, Marinika i Ćuta.

- Nije me iznenadio ovakav predlog zakona zbog nepricijalnosti jednog dela opozicije. DSS se nije ponašao kao drugi deo opozicije, ali oni su krenuli istim putem kao Đilas, Marinika i Ćuta. Ako imate dobru politiku neke tehničke greške su minorne, ali ovako kada vidite da tu nema p od politike i vidite koliko je Miloš Jovanović menjao politiku u poslednje vreme - objasnio je Piper.

Dr Aleksandra Tomić, inovacioni centar Mašinskog fakulteta, ističe da opozicija neodgovorno želi da zabrani istraživanje litijuma i to preko širenja laži.

- Ako imate ozbiljan cilj da se bavite pitanjima građana onda to i radite, a ne da se bavite modnim detaljima i garderobom drugih poslanika i ministara i predsednika. Šokirani smo neodgovornošću šefa opozicije Dragana Đilasa, a samo pre par dana su govorili da je Srbija kriva za NATO bombardovanje. Oni žele da zabranjuju rudu koja se istražuje, a to je nemoguće. Govore o nekim isparenjima i bolestima koje su potpuna laž. To su izjave koje su apokaliptičnog karaktera - rekla je ona.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Aleksandra Tomić i Marko Matić

 

Marko Matić direktor Centra za odgovorne medije kaže da opozicija na čelu sa Draganom Đilasom nada da će građani zaboraviti njihovo divljanje dok su oni bili na vlasti i prihvatiti laži o projektu "Jadar".

- Sećamo se finansijskih malverzacija i uništavanja Beograda dok je Đilas bio gradonačelnik. bizarno je da on govori o nekome, a znamo kakav on ima kredibilitet. On se nada da građani imaju pileće pamćenje. On ima neodgovoran i primitivan pristup politici. Nema prođu njegova kvazi politika, ali se on grčevito bori da bude lider propalog preduzeća koje se zove opozicija. Širili su laži o projektu "Jadar" koje nemaju veze sa istinom. Sumporna kiselina će se koristiti u daljoj u industriji, a zagađenja pijaće vode neće ni biti. Laži ne mogu da se koriste u ozbiljnoj argumentaciji - kazao je Matić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30