• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2024

10:28

Ćuta priželjkuje krvoproliće na ulicama! Lažni ekolozi ponovo protestovali ispred Narodne skupštine! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Ćuta priželjkuje krvoproliće na ulicama! Lažni ekolozi ponovo protestovali ispred Narodne skupštine! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicija lažni ekolozi svojim govorima na protestu poručili su da žele građanski rat i krvoproliće. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost.

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost rekao je da se opozicija služi politikom performansa umesto političkim idejama.

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Srđan Barac

-Građani to prepoznaju i kažnjavaju na izborima. Većina građana želi da čuje konkretnu političku ideju. Ćuta kao narodni poslanik govori neprihvatljive stvari. Narodna skupština oslikava narod! Poslanici su naši predstavnici koji u naše ime govore na toj skupštini. Videli smo da se par desetina ljudi tu okupilo na tim protestima, a oni kažu: Mi smo većina. On je onda rekao narod će odlučti. On je mislio da će na ulici biti sukoba i da se politika ne vodi u institucijama sistema, već na ulici. Ta mala grupa, koja će sebe proglasiti narodom, to se uglavnom išlo u pravcima diktatura- rekao je Barac.

On je rekao da je jedini cilj opozicije u Narodnoj skupštini bio da skrene temu na litijum.

-Jasna je percepcija opozicija da sve teme koje su važne za birače oni guraju po strani, a guraju jednu temu za koju oni veruju da mogu da dođu na vlast. Oni veruju da na temi litijuma, na ulici mogu da dođu na vlast. Misle da mogu da mobilišu veliki broj građana, ali i dalje ne većinski. Jedni druge posle napadaju i optužuju. Oni veruju da su oni većina. To nisu demokratske, slobodarske ideje, to su dekadentne ideje koje su vodile ka diktaturama. Slobodarska ideja je da promenite kanal ako vam se ne sviđa emisija. Neko voli da sluša određeni muzički pravac, neko voli drugačiji. To je preduslov da se bavite politikom- rekao je Barac.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija