• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2024

20:04

Psihopatska mržnja trojnog vračarskog pakta: Žuto-zelena fabrika otrova već deceniju bije po Vučiću i državi!

Nikola Babić

Live TV

Psihopatska mržnja trojnog vračarskog pakta: Žuto-zelena fabrika otrova već deceniju bije po Vučiću i državi!

Podeli vest

U novom izdanju emisije Otvoreni studio, gosti Uroš Piper, bivši šef informativne službe DSS, Dejan Miletić direktor Centra za izučavanje globalizacije i medijski stučnjak Nebojša Krstić, analizirali su konstantne napade na predsednika Vučića od strane Šolakovih medija.

Uroš Piper, bivši šef informativne službe DSS, kaže da su ta stranka kao i njen predsednik Miloš Jovanović potpuno promenili politiku od 2021. godine.

- Kada sam došao u DSS, medijski je to bila gola ledina, nije ništa postojalo. Nije postojalo ništa. Ja sam od toga krenuo da gradim medijsku priču i da uspem da napravim da Miloš Jovanović gostuje na medijima. Prvih 6 godina do moje ostavke je bila totalno drugačija politika. Miloš Jovanović je 2021. godine govorio o litijumu i govorio je da iza protesta stoje strane službe. Sada govori kako je litijum loš i sam učestvuje na protestima. On ima trojni vračarski pakt: Đilas, Ponoš, Jovanović - zaključio je Piper.

Medijski stučnjak Nebojša Krstić, navodi da postoji ogromna medijska hajka i kampanja na državu i predsednika Vučića.

- Sećam se kada je SNS napravio izložbu napada opozicionih medija na vlast i Vučića 2014. godine. Kada bi danas pravili tu izložbu, mogla bi da se napravi ogromna hala izložbe. Tolika je medijska kampanja protiv vlasti i predsednika Vučića. Nije problem da je to kritika, to je psihopatska mržnja. Jedni mediji pokušavaju da unište i razore Srbiju po svaku cenu. Besramni narativ i napadi su se dogodili uvek kada se dogode neke užasne stvari kao što je korona ili Ribnikar - rekao je Krstić. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dejan Miletić i Nebojša Krstić

 

Dejan Miletić direktor Centra za izučavanje globalizacije, ističe da opoziciji smeta što predsednik Vučić dobro vodi Srbiju, kao i da imaju nemoguć cilj da sklone predsednika.

- Opozicija bira strahove koje će da iskoristi za svoju medijsku kampanju protiv vlasti. Problem predsednika Vučića je uspešnost u radu. Vučić je prihvaćen kao svetski lider. Predsednik Vučić se susreo sa velikim izazovima kada je došao na vlast, ali je stabilizovao i poveo Srbiju napred. Uprkos pokušajima opozicije da skloni Vučića, to je nemoguće jer narod sve vidi. Tajkunima treba samo da prate porast i pad dinara pa onda vrše transakcije, a kada im je vlast oduzela tu zvečku, onda su se pobunili - kazao je Miletić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija