• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ana Stanojević

23.08.2023

17:22

Miljana Kulić ogolila dušu u Informer podkastu: "Deca će maltretirati Željka zbog mene!"

Informer

Podkast

Miljana Kulić ogolila dušu u Informer podkastu: "Deca će maltretirati Željka zbog mene!"

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ogolila je dušu u Informer podkastu i otkrila sve ono što intrigira javnost

Miljana Kulić kaže da se plaši kako će njen sin Željko reagovati kada bude video snimke iz rijalitija na kojima ona ima seks, svađa se i pravi budalu od sebe, kao i da se brine da će ga zbog toga deca maltretirati!

- Stidim se svojih postupaka! Pravila sam dvorsku ludu od sebe, imala seks na nacionalnoj frekvenciji, bila u bolesnim odnosima... Kao majka, to nisam smela sebi da dozvolim! Ne mogu sebi da oprostim to što sam svoje potrebe stavila iznad detetovih. Nisam razmišljala o posledicama, a sad je kasno da se sve to ispravi. Moraću da razgovaram sa Željkom i probam da mu objasnim neke stvari - priča Kulićeva kroz suze i dodaje da je posebno brine kako će se deca ponašati prema Željku kad krene u prvi razred:

 

 

- Deca su surova, plašim se šta će mu govoriti u školi. Takođe, i da li će ga uopšte prihvatiti ili odbaciti zbog majke koja je bila dvorska luda na nacionalnoj televiziji. Nije zaslužio da ispašta zbog mene.

Miljana otkriva i kako je počela njena rijaliti karijera. Kulićeva kaže da ju je zapravo "otkrio" producent "Zvezda Granda" Žika Jakšić.

- Žika Jakšić me je preporučio vlasniku Hepija za "Maldive". Žiku sam upoznala u jednoj kafanici preko puta studija "Zvezda Granda" u Košutnjaku. Obožavao me je! Jednog dana me je pozvao i pitao da li želim da uđem u "Maldive". Odmah sam pristala! Roditelji mi nisu dali da uđem u rijaliti, iako sam ih danima molila. Nakon mesec dana su popustili i dozvolili mi. Stalno sam bežala iz rijalitija i produkcija me je iznova i iznova vraćala. Tamo ništa nisam zaradila! Iskreno, kajem se što sam ušla u "Maldive", jer su se posle njih samo nizali rijalitiji i moje greške!

Kao jednu od grešaka smatra i vezu sa ocem svog sina Željka, Ivanom Marinkovićem.

Foto: Informer

 

- U "Parovima 6" sam upoznala Ivana, odmah mi se svideo. Nakon dva meseca druženja, započeli smo vezu. Među nama su se brzo rodile emocije i za kratko vreme sam ga zavolela. Od trenutka kada sam ostala u drugom stanju, sve se promenilo. Mnogo je pio i nije mogao da se kontroliše! Vređao me je i šutirao trudnu. Nikada neću zaboraviti kada mi je rekao: "Dabogda ti se raspalo to što nosiš u stomaku!" Tada sam ga gađala pikslom i nakon toga sam diskvalifikovana, ali potom sam ušla u "Zadrugu" - priča Kulićeva, koja tvrdi da Marinković laže kad kaže da nikad nije želeo dete s njom:

- Ivan je želeo dete sa mnom, svake večeri mi je pričao o tome dok smo ležali ispod pokrivača! Čak me je i verio, iako me sada ponižava i govori da je prsten bio plastičan.

 

Kajem se što sam vređala
majku pred kamerama

U Informer podkastu Miljana je ispričala kako sebi nikada neće oprostiti to što je tokom svađa u "Zadruzi" brutalno vređala Mariju:

- Kajem se što sam bila loša prema majci zbog muškaraca sa kojima sam tada bila u vezi. U afektu sam joj rekla najgore reči i uvredila je do srži. Nikada sebi to neću oprostiti. Zatvoren prostor je od mene napravio monstruma.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija