• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. P.

20.10.2023

11:05

Ako ste slučajno propustili, imate novu priliku! Šešelj u Informer podkastu - Lider radikala šokirao sve!

informer.rs

Podkast

Ako ste slučajno propustili, imate novu priliku! Šešelj u Informer podkastu - Lider radikala šokirao sve!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj bio je gost našeg podkasta koji je premijerno emitovan 30. avgusta na Informer televiziji! Zbog velikog interesovanja gledalaca ovaj podkast emitujemo ponovo večeras u 22:30

Ovog puta Šešelj nije bio Šešelj političar na koga ste navikli, već Šešelj od krvi i mesa, Šešelj koji otvoreno govori o svom detinjstvu, o mladosti, druženju, ljubavnim iskustvima, porodici, precima...

- Mog oca su ustaše uhapsile 1943. godine i sprovele ga u radni logor u Sremu. Uspeo je da pobegne i da se priključi partizanima, jer tamo nije bilo četnika. Kasnije je postao ogorčeni antikomunista, zato što se posle rata nagledao brojnih partizanskih zločina - rekao je Šešelj.

Lider radikala otkrio je šta mu je otac govorio posle tuča sa vršnjacima, šta mu je majka kuvala, ali i šta mu u životu znači sestra Dragica.

- Moja sestra je bila mnogo bolja od mene nevaljalog - priznao je gost Informer podkasta.

Govorio je Šešelj i o školskim danima, a posebno o sukobima sa nastavnicima:

- Nastavnik istorije, neki brkati Crnogorac, zviznuo mi je šamarčinu jer sam šaputao drugarici!

 

Šešelj je objasnio odakle mu skupoceni džip, ali i ko mu je ukrao "prethodni".

Pričao je i o ljubavnim iskustvima na studijama u Sarajevu, o tome s kim se družio po dolasku u Beograd i kako se posvađao sa kumom Vukom Draškovićem.

A kako je upoznao Legiju i vođe "zemunskog klana" Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića Kuma, zašto je dobrovoljno otišao u Hag i ko se sve razočarao kad se posle 12 godina zatvora vratio kući, pogledajte večeras u 22:30 samo na Informer TV!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija